1, 2, 3, ΜΑΥΡΙΣΤΕ!


1, 2, 3, ΜΑΥΡΙΣΤΕ!

Dare: To tan πρόγραμμα περιποίησης sun care beauty

Η Lancaster, η απόλυτη ειδικός στο μαύρισμα και την αντηλιακή προστασία εδώ και 40 χρόνια, καθώς επίσης και η πρωτοπόρος για "όμορφα μαυρισμένη και προστατευμένη επιδερμίδα", έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα αντηλιακής περιποίησης με νεωτεριστικές τεχνολογίες. Πρόκειται για ένα σύστημα με τρία βήματα, για φυσικό και όμορφο μαύρισμα της επιδερμίδας. 

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μαυρίσματος και να επιταχύνετε τη σύνθεση μελανίνης λίγο πριν από τις διακοπές, εφαρμόστε κάθε πρωί στο πρόσωπο και το σώμα σας τα προϊόντα της σειράς Tan Preparer, πριν από το καθημερινό σας προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, 15 ημέρες πριν από τις διακοπές σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα της σειράς Self-Tan για να αποκτήσετε ένα απαλό, φυσικό μαύρισμα και να εμφανιστείτε στην παραλία με ήδη χρυσαφένια επιδερμίδα. Απαλό, Μεσαίο ή Έντονο, η επιλογή είναι δική σας. Διαλέξτε την ένταση του μαυρίσματος που ταιριάζει στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας.

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum for Face

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water for Body

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προκειμένου να προστατευθείτε αποτελεσματικά από τις επιθέσεις του ήλιου, από τη στιγμή που θα εκτεθείτε σε αυτόν, απλώστε στην επιδερμίδα σας γενναιόδωρη ποσότητα από το αντηλιακό προϊόν Lancaster της επιλογής σας, και ανανεώνετε τακτικά. Έτσι με τα νέα προϊόντα της σειράς Sun Control, θα απολαμβάνετε ολοκληρωμένη και κατάλληλη προστασία ενάντια στις ακτίνες UV και την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ θα προλάβετε τη χαλάρωση και τη φωτογήρανση, έχοντας την καλύτερη αντηγηραντική προστασία που αξίζει στην επιδερμίδα σας.

Sun Beauty Velvet Touch Cream SPF30 Radiant Tan for Face

Sun Beauty Satin Sheen Oil SPF30 Fast Tan Optimizer for Body

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

Χρησιμοποιείστε κάθε βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα κάποιο προϊόν Tan Maximizer, από τη μυθική σειρά προϊόντων για μετά την ηλιοθεραπεία, για το πρόσωπο και το σώμα. Με απόλυτα επανορθωτική δράση αποκαθιστούν τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο. Βαθιά ενυδατικά και απαλά, διαθέτουν επίσης τεχνολογία που επιμηκύνει και ενισχύει την ένταση του μαυρίσματός σας. Κάθε ημέρα που περνά, η επιδερμίδα σας είναι πιο όμορφη και το μαύρισμά σας πιο λαμπερό και ελκυστικό.

Tan Maximizer Soothing Moisturizer After Sun Tan Prolonging for Face

Tan Maximizer Soothing Moisturizer After Sun Tan Prolonging for Face and Body

Tags Ομορφια, Σώμα, body, SUNCARE, Lancaster, sun care beauty, sun care, tan, αντηλιακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2950 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2081 s // Total time: 2.5032 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X