Αποκτήστε τη λάμψη που προσφέρει μια θεραπεία προσώπου Spa στο σπίτι σας!


Αποκτήστε τη λάμψη που προσφέρει μια θεραπεία προσώπου Spa στο σπίτι σας!

Mε δύο απλά βήματα...  

Η Elizabeth Arden παρουσιάζει το Ceramide Boosting 5-Minute Facial, μια νέα θεραπεία προσώπου που αποτελεί την τελευταία καινοτομική προσθήκη στην αντιγηραντική και ανανεωτική σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου Ceramide.

Το Ceramide Boosting 5-Minute Facial είναι ένα νέο σύστημα περιποίησης της επιδερμίδας που αποτελείται από 2 προϊόντα. Μια Αφρώδη Μάσκα (Self-Foaming Mask) που καθαρίζει, κάνει απολέπιση στο δέρμα και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, και ένα Ορρό Ανανέωσης (Replenishing Serum) που ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Τα δύο προϊόντα δουλεύουν μαζί αρμονικά για να φροντίσουν την επιδερμίδα, να της χαρίσουν λάμψη, να ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματος, να βελτιώσουν τον τόνο και την υφή του δέρματος, αφήνοντας το πρόσωπο σας να αισθάνεται και να φαίνεται εμφανώς πιο υγιές, πιο νεανικό και πιο λαμπερό.
Οι φόρμουλες των 2 προϊόντων που αποτελούν τη θεραπεία Ceramide Boosting 5-Minute Facial είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, και είναι ιδανικές για εκείνους που ανησυχούν για τα εμφανή σημάδια ηλικίας. Η θεραπεία αυτή συστήνεται όπως χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα ή το βράδυ πρι από κάποια σημαντική περίσταση.

Self-Foaming Mask (Αφρώδης Μάσκα για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και αποτοξίνωση)
Αυτή η πολύ ελαφριά μάσκα γλιστρά με ευκολία πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Μετά από μόλις μερικά δευτερόλεπτα, η μοναδική φόρμουλα μετατρέπεται σε ένα απαλό αφρό, ενεργοποιώντας χημικά και ενζυματικά απολεπιστικά και καθαριστικά στοιχεία που καθαρίζουν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα από τις διάφορες ακαθαρσίες, προάγοντας παράλληλα και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Το δέρμα αφήνεται καθαρό, και έτοιμο να δεχτεί τα βέλτιστα οφέλη της αγωγής του ανανεωτικού ορρού Replenishing Serum.
Εφαρμογή:
Βάλτε στη παλάμη σας μικρή ποσότητα της Self-Foaming Mask και απλώστε ομοιόμορφα ένα λεπτό στρώμα σε στεγνό ή υγρό πρόσωπο και λαιμό. Αφήστε το προϊόν να μετατραπεί σταδιακά σε μια αφρώδη μάσκα που καθαρίζει την επιδερμίδα από τις ακαθαρσίες. Αφήνετε για περίπου 2 λεπτά, μέχρις ότου δραστηριοποιηθεί εντελώς η μάσκα, και μετά ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.

Replenishing Serum (Ορός Ανανέωσης)
Η μεταξένια φόρμουλα του ορρού περιέχει ένα ανανεωτικό σύμπλεγμα λιπιδίων που θωρακίζει την προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας ενισχύοντας την ενυδάτωση και λειαίνοντας την υφή του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα καλμάρει το ευαίσθητο δέρμα. Ο ορρός είναι εμπλουτισμένος και με Retinyl Linoleate και εκχυλίσματα τροπικών φρούτων που βοηθούν στη σύσφιξη, την ενδυνάμωση και την αναδόμηση της επιφάνειας της επιδερμίδας. Περιέχει καλμαντικά συστατικά όπως Aloe Vera και Rice Kefiran που αφήνουν το δέρμα ήρεμο και απαλό.
Εφαρμογή:
Εφαρμόστε αμέσως μετά το Self-Foaming Mask. Απλώστε τον ορρό Replenishing Serum σε στεγνό πρόσωπο και λαιμό και χρησιμοποιείστε τα ακροδάχτυλα σας για να κάνετε μασάζ σε κυκλική κίνηση μέχρις ότου δείτε ότι το προϊόν έχει απορροφηθεί για να ανανεώσει και να ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα σας.
Άμεσα Αποτελέσματα

Έρευνα που έγινε στην Αμερική, σε 110 γυναίκες, ηλικίας 25-65 ετών, αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας Ceramide Boosting 5-Minute Facial, έδειξε ότι η θεραπεία βελτιώνει άμεσα και αισθητά την επιδερμίδα.
• 98% των γυναικών που χρησιμοποίησαν τη θεραπεία ένιωσαν αμέσως ότι το δέρμα τους έδειχνε και αισθανόταν ανανεωμένο.
• 96% των γυναικών είπαν ότι το δέρμα τους ένιωθε αμέσως πιο λείο και απαλό.
• 94% των γυναικών ένιωσαν ότι το Ceramide Boosting 5-Minute Facial άφησε αμέσως μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα τους.
• 87% είπαν ακόμα, ότι ήταν η τέλεια προετοιμασία για μια ειδική περίσταση.

 

Tags προσωπο, Ομορφια, beauty, face, Anti-Aging, αντιγηρανση, Elizabeth Arden Ceramide Boosting 5-Minute Facial, Elizabeth Arden, Ceramide Boosting 5-Minute Facial


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7252 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3458 s // Total time: 3.0710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X