Marks & Spencer food tasting: Ποιοι επώνυμοι ήταν εκεί


Marks & Spencer food tasting: Ποιοι επώνυμοι ήταν εκεί

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των αυθεντικών γεύσεων απήλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν σε εκδήλωση γευσιγνωσίας των τροφίμων Marks & Spencer στο ΗΟΜΕ Store Λευκωσία, την Πέμπτη 22 Μαΐου.

Σε ένα γεμάτο ενέργεια χώρο, το φιλικό και  έμπειρο προσωπικό πρόσφερε μοναδικές γευστικές  εμπειρίες ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους που απόλαυσαν  έξυπνες συνταγές, όπως το φιλέτο Σολομού Loch Muir, το οποίο περιέχει  τη συνιστώμενη εβδομαδιαία κατανάλωση ωμέγα-3. Ακόμη, αίσθηση προκάλεσαν τα ζουμερά φιλέτα μπακαλιάρου, τα οποία ψήνονται στο φούρνο μέσα σε μόνο 30 λεπτά. Επίσης, εντυπωσίασαν οι νόστιμες τάρτες, που σας επιτρέπουν μέσα σε 5 λεπτά να κεράσετε τους καλεσμένους σας. Τέλος, το μενού περιλάμβανε ακόμη spring roll, καναπεδάκια, γαρίδες, πίτσα, διάφορα ντιπ,  και  εξαιρετικής ποιότητας κρασιά  του τμήματος τροφίμων του Marks & Spencer HΟΜΕ.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση 20% και να επιλέξουν μέσα από  την πλούσια γκάμα φαγητών,  γλυκών, μπισκότων, αυθεντικών ιταλικών ζυμαρικών, αρωματικών  καφέδων, τσαγιών και κρασιών.

Το τμήμα τροφίμων των M&S κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της γεύσης με απίθανα και υγιεινά πρωινά, μεσημεριανά, και νόστιμα γεύματα σε προσιτές τιμές. Αυτό το ταξίδι γεύσεων, μην το χάσετε!

Marks & Spencer HΟΜΕ, τμήμα τροφίμων…
Όταν μια μπουκιά σε παρασύρει σε ένα κόσμο γεμάτο απολαύσεις!

Tags Marks & Spencer, HΟΜΕ, γευσιγνωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4176 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2386 s // Total time: 3.6562 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X