Η ιστορία αγάπης και ύπνου του μωρού και του σκύλου εξακολουθεί να λιώνει το Ιντερνετ


Η ιστορία αγάπης και ύπνου του μωρού και του σκύλου εξακολουθεί να λιώνει το Ιντερνετ

Μεγάλωσαν αλλά κοιμούνται ακόμη σφιχταγκαλιασμένοι.  

Τον Μπο και τον Τεό τους γνωρίσαμε τον Νοέμβριο. Ο Μπο, το αγοράκι, τότε ήταν 23 μηνών και ο Τεό, ο σκύλος, επτά μηνών. Το δέσιμο των δυο τους απίστευτο. Κοιμούνταν μαζί σφιχταγκαλιασμένοι, πάντα στην ίδια πόζα. Αν και ο καιρός πέρασε και τόσο το αγοράκι, όσο και το σκυλάκι μεγάλωσαν, μάλιστα το τελευταίο πάρα πολύ συνεχίζουν να διατηρούν τους ίδιους ισχυρούς δεσμούς και να κοιμούνται κατά τον ίδιο τρόπο. Και φυσικά, η μαμά του Μπο συνεχίζει να τους φωτογραφίζει και να ανεβάζει τις φωτογραφίες τους στο Ιντερνετ. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε αυτή της η κίνηση ήταν και αρκετά επικερδής...

Από όταν πρωτοαναρτήθηκαν στο Ιντερνετ, στο Instagram και στο μπλογκ της μητέρας του μικρού Μπο οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού και του σκύλου άρχισαν να προκαλούν φρενίτιδα. Likes, shares, άρθρα σε  ιστότοπους όπως η Huffington Post. Ηδη η Τζέσικα Σίμπα κατάφερε να υπογράψει συμφωνία για την έκδοση δύο βιβλίων, με τίτλους "Naptime With Theo And Beau" και "Bathtime With Theo And Beau" ενώ κερδίζει πλέον εξαψήφια ποσά από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς, που χρηματοδοτούν το blog της Momma's Gone City, το οποίο δέχεται κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα.

Η ιστορία του Μπο και του Τεό

Η Τζέσικα,μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε το blog της,  πριν από πέντε χρόνια, με στόχο να επικοινωνεί με φίλους και συγγενείς. Μέσα σε τρία χρόνια, άρχισε να μεταμορφώνεται σε επιχείρηση, καθώς συγκέντρωνε όλες και περισσότερες διαφημίσεις και χορηγούς. Το Νοέμβριο του 2013, η οικογένεια της αποφάσισε να υιοθετήσει τον Τεό. «Τον βρήκαμε να μπαίνει μαζί με τα δύο αδέλφια του στην πίσω αυλή» γράφει η Τζέσικα Σύμπα στο blog της εξηγώντα ότι γιος της μόλις είδε τον Τεό, ο οποίος ήταν ο πιο ντροπαλός και ο πιο συνεσταλμένος από τα υπόλοιπα σκυλάκια, κάρφωσε το βλέμμα του επάνω του. «Μόλις είχαμε γνωρίσει το νεότερο μέλος της οικογένειας μας», προσθέτει η Τζέσικα. Το δέσιμό του με τον μικρότερο γιο της οικογένειας, τον Μπο, είναι απίστευτο. Η σχέση τους ιδιαίτερη. Υστερα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, οι δυο τους συνήθιζαν να κοιμούνται αγκαλιά. «Ο ένας αγκαλιά με τον άλλο κοιμούνται για τουλάχιστον δύο ώρες μαζί» λέει η μαμά και συνεχίζει: «Είναι η πιο όμορφη, η πιο αγνή φιλία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» Η νεαρή μητέρα απαθανάτιζε τα στιγμιότυπα και τα ανέβαζε στο λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς να φαντάζεται την απήχηση που θα έχουν.
 

Tags παιδι, σκυλι, ιντερνετ, αγαπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1169 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3836 s // Total time: 2.5005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X