Bridal moments από τον Νότη Παναγιώτου


Bridal moments από τον Νότη Παναγιώτου

O πιο ολοκληρωμένος χώρος για το γάμο  

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ιδέα του ‘’Exclusive weddings’’ ακούει στο όνομα Νότης Παναγιώτου, ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το χώρο της μόδας. Οι μέλλουσες νυφούλες πλέον έχουν ένα ολοκληρωμένο μέρος όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους καθώς το ‘’Exclusive weddings’’ το προσφέρει αυτό.

Πρόκειται για ένα χώρο που φιλοξενεί νυφικές και βραδινές δημιουργίες, τόσο του ίδιου Νότη Παναγιώτου καθώς είναι και σχεδιαστής, αλλά και πολλών άλλων γνωστών Κύπριων σχεδιαστών. Εκεί επίσης θα μπορέσεις να βρεις οτιδήποτε έχει να κάνει με το γάμο. Βραδινά επίσημα ρούχα, ανδρικά κοστούμια, βέρες για το γάμο, αξεσουάρ γάμου ακόμη και παραδοσιακά ασημικά.

Σκοπός του Νότη Παναγιώτου όπως αναφέρει και ο ίδιος στην Madame Figaro, είναι να μπορεί ο πελάτης να πάρει μια πρώτη ιδέα από το ύφος και την τεχνική του κάθε σχεδιαστή και να βρει αυτό που του ταιριάζει. Στη συνέχεια μπορεί ο πελάτης να διευθετήσει το προσωπικό του ραντεβού με το δημιουργό που θα επιλέξει είτε στο ‘’Exclusive weddings’’ είτε στο ατελιέ του.

Το ‘’Exclusive weddings’’ λειτουργεί ως μεσολαβητής, δίνει κατευθυντήριες γραμμές και βοηθά τον πελάτη να βρει τους σωστούς επαγγελματίες, ώστε όλα να είναι τέλεια εκείνη την μέρα του γάμου. Διαθέτει hair spa, facial spa καθώς επίσης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μακιγιάζ από κορυφαίους make up artists.

‘’Exclusive weddings’’
Κυριάκου Μάτση 5
Άγιοι Ομολογητές
Λευκωσία
Τηλ: 22-511 516

www.exclusiveweddings.co

Tags νοτης παναγιώτου, Γαμος, EXCLUSIVE WEDDINGS, Νυφικο, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9664 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2009 s // Total time: 2.1672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X