Προϊόντα μακιγιάζ για ελαφριά κάλυψη που χαρίζουν υπέροχη λάμψη και τέλεια όψη στην επιδερμίδα


Προϊόντα μακιγιάζ για ελαφριά κάλυψη που χαρίζουν υπέροχη λάμψη και τέλεια όψη στην επιδερμίδα

Η Elizabeth Arden παρουσιάζει τα νέα Flawless Finish Perfectly Nude Makeup SPF15 και Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector, δύο προϊόντα μακιγιάζ ελαφριάς κάλυψης που χαρίζουν υπέροχη λάμψη και τέλεια όψη στην επιδερμίδα σας

Οι δύο αυτές φόρμουλες, περιέχουν ένα ισχυρό μείγμα από καινοτομικά συστατικά προϊόντων περιποίησης προσώπου, αντιοξειδωτικών και βιταμίνων, που διορθώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ την ενυδατώνουν και της χαρίζουν μια αψεγάδιαστη όψη.

Flawless Finish Perfectly Nude Makeup SPF15

Είναι ένα foundation ελαφριάς κάλυψης που αφήνει το δέρμα σας φωτεινό, αψεγάδιαστο και ενυδατωμένο όλη την ημέρα. Με την εφαρμωγή του, οι πόροι, οι δισχρωμίες και οι ατέλειες του δέρματος εξαφανίζονται, αφήνοτας την όψη του δέρματος αψεγάδιαστη, υγιές, φυσική και λαμπερή. Χρησιμοιώντας τη καινοτομική τεχνολογία Hydro-pigment, η φόρμουλα αυτή απλώνεται στην επιδερμίδα με απίστευτη ευκολία μεταδίδοντας ένα εύκαμπτο πέπλο που ενυδατώνει το δέρμα για 24 ώρες. Το Flawless Finish Perfectly Nude Makeup SPF 15 είναι εμποτισμένο με συστατικά που τελειοποιούν την υφή του δέρματος και τα οποία δουλεύουν για να λειαίνουν, να μαλακώνουν, να απαλύνουν και να ομαλοποιούν την όψη της επιφάνειας του δέρματος. Περιέχει λιπίδια Soy που βοηθούν στη μείωση των πόρων κατά 20% μετά από χρήση μόλις 3 εβδομάδων. Ενυδατικά συστατικά παρέχουν ενυδάτωση στο δέρμα για 24 ώρες, ενώ μεταλλικά συστατικά χαρίζουν στο δέρμα μια λαμπερή φωτεινότητα. Το δέρμα αφήνεται βελούδινο και ενυδατωμένο με ένα φυσικό και λαμπερό τελείωμα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Διατείθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις που αφήνουν το δέρμα αψεγάδιαστο, απαλό και ενυδατωμένο.

Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector

Αυτό το ελαφριάς κάλυψης, πολυτελές πενάκι concealer, σβήνει στιγμιαία τα σημάδια κούρασης και επαναφέρει στο δέρμα τη λαμπερή και ξεκούραση όψη του. Με μια μόνο κίνηση, το Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector καλύπτει τους μαύρους κύκλους, τις σκιές από λεπτές γραμμές και ριτίδες, τις ατέλειες και τις κοκκινίλες. Η φόρμουλα αυτή παρέχει ελαφρυά με μέτρια κάλυψη, είναι πλούσια σε ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, και περιέχει μια αντανακλαστική ύλη, που διορθώνει τις προβληματικές περιοχές και τονίζει το περίγραμμα του προσώπου. Απλώνεται πολύ εύκολα, δουλεύει με όλους τους τύπους δέρματος και είναι κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Διατείθεται σε 4 αποχρώσεις που αφήνουν το δέρμα φωτεινό, ξακούραστο και  αψεγάδιαστο. 

Tags CONCEALER, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, FOUNDATION, φον ντε τεν, Elizabeth Arden, beauty, face, FLAWLESS FINISH PERFECTLY NUDE MAKEUP SPF15, FLAWLESS FINISH CORRECTING AND HIGHLIGHTING PERFECTOR


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0677 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2198 s // Total time: 2.2875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X