Στυλάτες Κύπριες που έκαναν την μόδα επάγγελμα!


Στυλάτες Κύπριες που έκαναν την μόδα επάγγελμα!

Ποιες είναι αυτές;

Γυναίκες που έχουν πάθος με την μόδα, γυναίκες που το στυλ τους ακολουθούν πολλές άλλες, γυναίκες που η αγάπη τους για το γουστόζικο και το στυλάτο ντύσιμο αλλά και για τα μοναδικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ τις ώθησε να το κάνουν και επάγγελμα! Γνωρίστε τες…

Έφη Παπαιωάννου: H ιδιοκτήτρια της μπουτίκ Eφi είναι σχεδιάστρια μόδας και νυμφικών ενώ αυτή τη περίοδο λανσάρει το νέο της brand, Cinners το οποία αποτελείται από t-shirt και φόρεμα με σχέδια από το ζωγράφο Αντώνη Πασχαλίδη.

Σοφία Μαλέκου: Πρόσφατα δημιούργησε το δικό της e-shop elisascloset.com το οποίο φιλοξενεί κοσμήματα, clutch bag ενώ δίνει και τα δικά της στυλιστικά tips. 

Έλενα Ανδρέου: Είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος Escluso Jewelry και του e-shop escluso.com.cy στο οποίο εκτός από κοσμήματα μπορείτε να βρείτε ζώνες, παπούτσια, τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ.

Δέσποινα Τζιαπούρα: Από το 2010 έχει δημιουργήσει την δικιά της επιχείρηση, την DT Design Jewellery Boutique που είναι το alter ego του κοσμηματοπωλείου "Χρυσούλης Τζιαπούρας" και  στην οποία θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες από χρυσό και ασήμι αλλά και κοσμήματα γνωστών brands.

Ραμόνα Φίλιπ: Αν και το ατελιέ που λειτουργούσε στο ξενοδοχείο Hilton έχει κλείσει εντούτοις δημιουργεί exclusive κομμάτια και νυμφικά κατόπιν παραγγελιών ενώ το νέο της project είναι η δημιουργία μίας συλλογής από τσάντες φτιαγμένες από πολύτιμα υλικά τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.ramonfilip.com.

Ιωάννα Μωυσέως: Είναι η πρώτη που έκανε το vintage μόδα! Το κατάστημα της, Flashback λειτουργεί εδώ και χρόνια φιλοξενώντας ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες και παπούτσια. 

Στάλω Μαρκίδου: Η σχεδιάστρια αξεσουάρ δημιουργεί κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα δια χειρός με ιδιαίτερες λεπτομέρειες τα οποία θα βρείτε στο κατάστημα της Stalo Markides Accessories.

 

Tags κύπριες socialite, Σοφία Μαλέκου, έφη παπαιωάννου, Ελενα Ανδρεου, δεσποινα τζιαπούρα, Ιωάννα Μωυσεως, Ραμόνα Φίλιπ, σταλω μαρκιδου, μόδα, fashion, style, στυλ, επώνυμες κυπριες με στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6641 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2426 s // Total time: 2.9068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X