O πρίγκιπας Χάρι διασκεδάζει με go-go dancer σε κλαμπ του Λονδίνου


O πρίγκιπας Χάρι διασκεδάζει με go-go dancer σε κλαμπ του Λονδίνου

Ο πρόσφατα χωρισμένος Χάρι...

Οι αταξίες του πρίγκιπα Χάρι, αλλά και η αδυναμία του στο ωραίο φύλο είναι γνωστές σε όλους και κάνουν το γύρο του κόσμου. 'Ετσι έγινε και αυτή τη φορά , αφού ο διάδοχος χώρισε πριν λίγο καιρό την εκλεκτή της καρδιάς του, Cressida Bonas, και είπε να το ρίξει έξω να το ξεπεράσει κάνοντας ένα πάρτυ  Και καθώς φάνηκε από την πρόσφατη έξοδο του στο Chakana club του Λονδίνου τα κατάφερε μια χαρά.

Ο Χάρι πέρασε όλο το βράδυ πίνοντας και χορεύωντας με μια χορεύτρια που ακούει στο όνομα Paige Collins,η οποία όμως δεν είναι  μια απλή  χορεύτρια, αλλά go-go dancer. Οι δυο τους φαινόταν να περνάνε μια χαρά και ο Χάρι, κάθε άλλο παρά λυπημένος ήταν.



Η νεαρή go-go dancer από την άλλη, ήταν ενθουσιασμένη με τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής:
"Δε σου τυχαίνει κάθε μέρα να χορεύεις και να πίνεις σφηνάκια βότκα με τον πρίγκιπα Χάρι. Ειναι ο πιο προσγειωμένος άνθρωπος στον κόσμο ,αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πριγκιπας."

Όσο για την πρώην αγαπημένη του Χάρι, δε γνωρίζουμε πως της φάνηκε όλο αυτό αν και οι φήμες θέλουν να είναι εκείνη που έδωσε τέλος στη σχέση της με τον γαλαζοαίματο.

Tags Prince Harry


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1197 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6611 s // Total time: 3.7808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X