Γιώργος Παπαδόπουλος - Μυριέλλα Κουρεντή: Το ζευγάρι του J2US μιλάει για όλους και για όλα


Γιώργος Παπαδόπουλος - Μυριέλλα Κουρεντή: Το ζευγάρι του J2US μιλάει για όλους και για όλα

Θεωρούνται από τα ζευγάρια «φαβορί», μέσα στο show, τίτλο τον οποίο δεν αποδέχονται και κάθε εμφάνιση τους είνα καλύτερη από τις προηγούμενες, αποτελόντας την έκπληξη του παιχνιδιού. 

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο και την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή,οι οποίοι σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησαν για την εμπειρία τους στο J2US, για την κριτική που έχουν δεχτεί έως τώρα στο παιχνίδι, αλλά και για το αν φοβούνται κάποιο ζευγάρι.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πραδέχτηκε αστειευόμενος ότι υπάρχει ένα ζευγάρι που φοβάται και αυτό είναι ο ίδιος και η παρτενέρ του, αιτιολογόντας μάλιστα την απάντηση του λέγοντας ότι στην προσπάθεια τους να αγγίξουν την τελειότητα, μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικό. Από την άλλη μεριά, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν φοβάται, αλλά θαυμάζει την Courtney και τον Μίνω , την Αντιγόνη και τον Δημήτρη, αλλά και τον Ιβάν με την Έλενα που τους θεωρεί την έκπληξη του show.

Το ζευγάρι μίλησε επίσης για την κριτική που δέχονται στο παιχνίδι: «Ναι, με βρίσκει αρκετά σύμφωνο. Έιναι ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι οχι ένα talent show που έχει κάποιο έπαθλο.Όλοι κριτές και συμμετέχοντες έχουμε ως στόχο να περάσουμε καλά. Το διαγωνιστικό μέρος υπάρχει απλώς για να έχει κάποιο σασπενς το παιχνίδι.», εξήγησε ο τραγουδιστής ενώ η Μυριέλλα Κουρέντη τόνισε: «Σκοπός είναι να περάσουμε καλά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον  φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού. Δεν νομίζω ότι κάποιος μας έχει αδικήσει».

Ωστόσο η αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από την κριτική επιτροπή, έφερε ένα νέο πρόσωπο στο παιχνίδι, τον Κρατερό Κατσούλη. Οι δυο διαγωνιζόμενοι σχολίασαν την αλλαγή αυτή: «Ήταν μια ωραία ανάσα για όλους μας, σίγουρα ως προς τις βαθμολογίες που έδωσε.», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Στη συέχεια η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για την αναγνωρισημότητα, αλλά και τις ανεβασμένες μετοχές λόγω της τηλεόρασης: «Για εμένα είναι στο όριο η βοήθεια που συ δίνει η τηλεόραση, γιατί είναι ένα μέσο με μεγάλη δύναμη μπορεί εύκολα να χαρακτηριστείς ή να κολλήσεις εύκολα μια ταμπέλα».

Παράλληλα ο Γιώργος Παπαδόπολος δεν δίστασε να μιλήσει και για την συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Γνωριστήκαμε με αφορμή το Your Song και πραγματικά είναι συγκλονιστικός άνθρωπος. Έιναι τελειομανής, δουλευταράς, άμεσος, ικανότατος και για εμένα σίγουρα ο καλύτερος άντρας παρουσιαστής που έχει περάσει από τη ελληνική τηλεόραση».

Tags γιωργος παπαδοπουλος, Μυριέλλα Κουρεντή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3949 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3028 s // Total time: 2.6976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X