Η Elizabeth Arden παρουσιάζει τη καλοκαιρινή σειρά μακιαγιάζ


Η Elizabeth Arden παρουσιάζει τη καλοκαιρινή σειρά μακιαγιάζ

Αφήστε το  θόρυβο και τη φασαρία της πόλης πίσω σας και απολαύστε τη ξεγνοιασιά και την ηρεμία του καλοκαιριού με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Summer Escape Limited Edition Color Collection 2014 της Elizabeth Arden

Εμπνευσμένη από τα σαγηνευτικά χρώματα του ωκεανού, η νέα καλοκαιρινή συλλογή Summer Escape συνδιάζει ένα μείγμα από ουδέτερα χρώματα στις αποχρώσεις της άμμου και έντονα, ζωντανά ναυτικά χρώματα για αβίαστα κομψά look μακιγιάζ.

Pure Finish Summer Escape Bronzing Powder: Μια μεταξένια, απαλή mineral bronzing powder που δίνει αμέσως  φως και λάμψη στο δέρμα. Με αντιοξιδωτικά στοιχεία, παρέχει απαλή και διαφανές κάλυψη για μια όψη φυσική, υγιές και λάμπερή.

Απόχρωση: Warm Glow (Pink & Gold Pearls) 

Pure Finish Cool Radiance Highlighter: Ένα κρεμώδες highlighter stick που φωτίζει και ενισχύει την όψη της επιδερμίδας με μια απαλή και δροσερή λάμψη. Ένα προϊόν μακιγιάζ πολλαπλής χρήσης που προσθέτει ροζ-περλέ λάμψη στα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη. Το διακρητικό οπαλιοειδής ροζ είναι μια καθολικά κολακευτική απόχρωση που ενισχύει τη λάμψη για ένα λαμπερό και φυσικό τελείωμα.

Απόχρωση: First Mate (Pearl Opalescent Pink)

LIMITED EDITION Beautiful Color Gloss Stick: Τα Beautiful Color Gloss Sticks συνδιάζουν την ευκολία ενός μολιβιού, μαζί με το πλούσιο αποτέλεσμα ενός κραγιόν για τα χείλη, σε μια μόνο κίνηση. Απαλό και κρεμώδες, περιέχει μεταλλικά στοιχεία που παρέχουν υψηλή κάλυψη, και μαλακτικά συστατικά που αφήνουν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Σε πρακτική συσκευασία, μαζί με τη ξύστρα μολιβιού.

Αποχρώσεις: Coral Reef (Bright Pinky-Coral), Pink Sky (Neutral Rose with Shimmer)

Pure Finish Cream Eye Shadow: Πλούσιες και κρεμώδες σκιές ματιών σε ζωηρά χρώματα που διαρκούν. Σε τρείς θαυμάσιες, έντονες, μακράς διάρκειας αποχρώσεις που γλυστρούν απαλά για άψογη και ομοιόμορφη εφαρμωγή. Εμπλουτισμένες με Αλόη και Βιταμίνη μαλακώνουν, απαλύνουν και προστατεύουν τη περιοχή των ματιών, ενώ προσφέρουν άνετη εφαρμωγή.

Αποχρώσεις: Sand Dollar (Soft Peachy-Coral Shimmer), Overboard (Vibrant Pearl Blue), Anchors Away (Metallic Bronze)

Beautiful Color Define and Highlight Eyeliner Duo: Καθόρισε και τόνισε το περίγραμμα των ματιών με ένα βολικό μολύβι διπλής όψης που αποτελείται από μια έντονη απόχρωση για να τονίσει την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων, και μια απαλή, συμπληρωματική απόχρωση για να φωτίσει τη κάτω γραμμή βλεφαρίδων. Οι δύο κρεμώδες στη σύσταση χρωματισμοί, γλυστρούν με άνεση και αναμειγνύονται με ευκολία, προσφέροντας εύκολη χρήση και άψογη εφαρμωγή.

Αποχρώσεις: Midnight Sail (Navy Blue/Pearlized Champagne)
 

Shade Beautiful Color Lash Enhancing Mascara: Φωτείστε τα μάτια και δώστε όγκο στις βλεφαρίδες σας με τη μασκάρα Beautiful Color Lash Enhancing Mascara της καλοκαιρινής συλλογής της Elizabeth Arden σε έντονο, μπλε-περλέ, χρωματισμό. Ενισχυμένη με ένα ισχυρό σύμπλεγμα πεπτίδιων, αυτή η πολυτελής, πολλαπλής διάστασης μασκάρα, δίνει όγκο, ενισχύει το μήκος, τη πυκνότητα και τη καμπίλη των βλεφαρίδων με συνεχή χρήση. Η φόρμουλα αυτή, προστατεύει τις βλεφαρίδες και αυξάνει τον όγκο των βλεφαρίδων σε μόνο 15 ημέρες.

Απόχρωση: Ocean Blue (Rich Pearlized Blue)

Beautiful Color High Gloss Nail Lacquer: Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, ενώ στεγνώνει πολύ γρήγορα και διαρκεί. Προσφέρει τη γυαλάδα και το τελείωμα ενός επαγγελματικού μανικιούρ στο σπίτι. Είναι ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει στο τελείωμα του και προστατεύει τα νύχια. Το εξαιρετικά γυαλιστό τελείωμα του δεν χρειάζεται επάλληψη με top coat.

Απόχρωση: Sailor Girl (Creamy Intense Blue)

Tags beauty, make up, Elizabeth Arden, Summer Escape Limited Edition Color Collection 2014, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4471 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2028 s // Total time: 2.6499 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X