6 μυστικά για τέλεια σιλουέτα λίγο πριν το γάμο σου


6 μυστικά για τέλεια σιλουέτα λίγο πριν το γάμο σου

Όλα διορθώνονται...  

1.Απέφυγε γλυκά, τηγανιτά,coctails,αμυλούχα τρόφιμα και fast food για τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν το μυστήριο.

2.Χώρισε τα γεύματα σου στα 4 (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ένα ενδιάμεσο σνακ). Σε κάθε γεύμα καλό θα ήταν να καταναλώνεις μια μερίδα λαχανικά ή μια μερίδα φρούτα!

3.Δοκίμασε το νυφικό που σου αρέσει 6 μήνες νωρίτερα. Αν σου είναι στενό, μην δοκιμάσεις άλλο,απλώς βάλε στόχο να νιώθεις άνετα σε αυτό μέχρι την ημέρα του γάμου σου. Έτσι και θα χάσεις κάποια κιλά και θα φοράς το νυφικό που σου άρεσε περισσότερο.

4. To σνακ κάνει την διαφορά. Εσύ που θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα πρέπει να προσέξεις αρκετά την επιλογή του σνακ.Οι καλύτερες επιλογές από άποψης ενέργειας και θερμίσων είναι οι μπάρες δημητριακών,φρουτοσαλάτες,γιαούρτι χαμηλά λιπαρά και ανάλατοι ξηροί καρποί.

5.Μην μπαίνεις στο ίδιο mood με τους καλεσμένους. Συνήθως όταν έχεις κόσμο στο σπίτι και κατ” επέκταση γλέντια και χαρές, πέφτεις πιο εύκολα σε ατασθαλίες. Συμβουλή μας; Κρατήσου. Μην φας τη πίτα της γιαγιάς, το γλυκό του θείου από το εξωτερικό και το κρασί του μπαμπά από το αμπέλι. Μετά τον γάμο θα μπορείς να απολαύσεις πιο ελεύθερα ότι θέλεις! Άφησε λοιπόν κάτω το πιρούνι και ξεκίνα εσύ το χορό!

6.Περπάτα για 30 λεπτά την ημέρα και πιες πολύ μα πολύ νερό.Βέβαια η συμβουλή αυτή ισχύει για κάθε δίαιτα οπότε μην ξεχάσεις εκτός από εμάς να συμβουλευτείς και τον διατροφολόγο σου, ο οποίος ξέρει τον μεταβολισμό σου καλύτερα.

Tags Γαμος, Νυφικο, Νυφη, εκκλησία, Διατροφή, κιλά, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9203 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 2.2238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X