10 λόγοι που πρέπει επιτέλους να του ζητήσεις να βγείτε


10 λόγοι που πρέπει επιτέλους να του ζητήσεις να βγείτε

Ήρθε η ώρα να το τολμήσετε...  

1. Νιώθεις απίστευτα άνετα μαζί του. Όταν βιώνεις το γνωστό συναίσθημα "νιώθω σαν τον ξέρω μια ζωή" -το οποίο δεν μας συμβαίνει και καθημερινά- τότε έχεις έναν καλό λόγο να εξερευνήσεις την περίπτωσή του.

2. Σου είναι δύσκολο να μην τον φιλήσεις/αγγίξεις σε δημόσιους χώρους. Μπορεί να είσαι ένα ντροπαλό κορίτσι, αλλά όταν είσαι δίπλα του νιώθεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τα χέρια σου. Μεγάλο καμπανάκι για να προχωρήσεις τη σχέση σας.

3. Σε κάνει να γελάς. Συνεχώς και δυνατά. Τι καλύτερο!

4. Σχεδόν σου έχει ζητήσει εκείνος ραντεβού, αλλά κάτι ή κάποιος σας διέκοψε και η συζήτηση έμεινε στον αέρα. Πάρε πρωτοβουλία και τελείωσε τη συζήτηση που σου ξεκίνησε.

5. Στα πρώτα στάδια της σχέσης σας έκανες αναφορές σε άλλους άντρες και τον αποθάρρυνες από το να σου ζητήσει να βγείτε. Τώρα πρέπει να δράσεις εσύ.

6. Αναφέρεις το όνομά του στις συζητήσεις με τις φίλες σου διαρκώς και χωρίς ουσιαστικό λόγο... "Ξέρεις ποιος άλλος αναπνέει; Ο Πέτρος"!

7.Όταν σου στέλνει μηνύματα, παρατάς τη δουλειά σου, κοιτάς το κινητό σου και χαζογελάς πίσω από τον υπολογιστή για να μην σε δουν οι συνάδελφοι. Λέγε με και ερωτευμένη!

8. Έχεις ήδη σχεδιάσει στο μυαλό σου πως θα είναι το ραντεβού σας. Πρώτα φαγητό, μετά ποτό, μετά βόλτα, μετά σε πάει στο σπίτι σου και σκύβει και σε φιλάει. Μπορείς να ξυπνήσεις τώρα!

9. Τον συγκρίνεις με όλους τους άντρες που γνωρίζεις. Και προς μεγάλη έκπληξη εκείνος βγαίνει πάντα ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος, ο πιο αστείος.

10. Γιατί απλά το θες. Ζήτησε του να βγείτε. Ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Να σου πει όχι. Αλλά αν σου πει ναι;

Tags αντρας, γυναίκα, ραντεβου, ΔΕΣΜΟΣ, εξοδος, δείπνο, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1128 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3208 s // Total time: 2.4336 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X