Πατρίτσια Φίλντ: «Πριν από το Sex and the city με θεωρούσαν περιθωριακή»


Πατρίτσια Φίλντ: «Πριν από το Sex and the city με θεωρούσαν περιθωριακή»

Θεωρείται μία από τις  θρυλικές φιγούρες στο χώρο της μόδας, αφού έχουν εμπιστευτεί τις στυλιστικές της επιλογές  σχεδόν οι περισσότερες star του Χόλιγουντ.

Η «προσφορά» της στην μόδα και τον κινηματογράφο φαντάζει ανεκτίμητη και εκείνη συνεχίζει με το ίδιο πάθος και ένταση να κάνει αυτό που αγαπά, να χαρίζει δηλαδή άποψη και στυλ στις εμφανίσεις των διάσημων συνεργατών της. Ο λόγος φυσικά για την Πατρίτσια Φίλντ, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε: « Πριν το Sex and the city με θεωρούσαν περιθωριακή» και συμπλήρωσε: «Ξαφνικά έγινα για όλους η Πατρίτσια». Το γεγονός αυτό έκανε την γνωστή στυλίστρια να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, όχι μόνο  από τον χώρο της μόδας.

Τι αντίκτυπο είχε το στυλ του Sex and the city στην τηλεόραση, το σινεμά και τη μόδα; Η στυλίστρια δήλωσε:« Αυτό δεν το ξέρω γιατί οτιδήποτε κάνω έρχεται από το δικό μου μυαλό και απλά εμένα μου φαίνεται ωραίο. Ποτέ δεν σκεφτόμουν τι θα καταφέρω κάνοντας κάτι.Δεν ακολουθώ κάποια στρατηγική».

Tags πατρισια φιλντ, patricia field, Sex and the City


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2373 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3839 s // Total time: 2.6212 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X