Λευτέρης Kιντάτος: Έξαλλος με όσους είπαν ότι «χρησιμοποίησε» το πρόβλημα υγείας της μητέρας του


Λευτέρης Kιντάτος: Έξαλλος με όσους είπαν ότι «χρησιμοποίησε» το πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Τι δήλωσε μία μέρα πριν τον τελικό;

Έξαλλος είναι ο Λευτέρης Κιντάτος, με όσους είπαν ότι χρησιμοποίησε το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, ώστε να κερδίσει την εύνοια των τηλεθεατών, μια μέρα πριν τον τελικό του «Voice».

Ο παίκτης σε συνέντευξή του στο «EΓΩ Weekly», αποκάλυψε πως η μητέρα του από τα 20 της χρόνια έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ πρόσφατα έχασε και τον πατέρα του, την περίοδο μάλιστα που ήταν σε εξέλιξη οι blind auditions του «Voice».

Ο χαμός του πατέρα του συνέβη πριν τέσσερις μήνες. Μάλιστα την επόμενη μέρα των blinds auditions του "Voice", είχε πάει στην κηδεία του. Με το πρόβλημα υγείας της μητέρας του όμως, έμαθε να ζει από μικρός, τον ωρίμασε και τον έκανε να αισθάνεται περήφανος για εκείνη, αφού η μητέρα του το αντιμετώπισε με μεγάλη αξιοπρέπεια!

Mιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για τους δημοσιογράφους μια μέρα πριν τον τελικό του show στα studio απ΄όπου αύριο θα «βγει» το «Voice», ο Λευτέρης Κιντάτος, εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει για αυτά τώρα, και ξεκαθάρισε φανερά ενοχλημένος πως:

«Ο,τι έχω πει μέχρι στιγμής είναι επειδή με ρώτησαν και απάντησα. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να χάσω τον πατέρα μου και η μητέρα μου να είναι άρρωστη. Αυτό όμως δεν είναι λόγος ώστε να μην με ψηφίσει ή να με ψηφίσει κάποιος στο Voice. Όταν με ρωτάει κάποιος “η μητέρα σου είναι άρρωστη;” Να το κρύψω; Αφού είναι!»

Πώς βίωσε όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής του; (το χαμό του πατέρα του και την αρρώστια της μητέρας του:

«Τις βίωσα σαν πραγματικότητα. Ζω από μικρός με την αρρώστια της μητέρας μου και έχω πάρει πολλά απ΄αυτό. Είναι δυνατός άνθρωπος».

Όσο για το ποια παίκτρια από τις αντιπάλους του θα ψήφιζε στον τελικό; «Την Αίμιλη γιατί είναι 16 χρονών παιδάκι, και είναι πιο κοντά σε μένα τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ξέσπασμα του Γιούρι Μελίκοβ ο οποίος δήλωσε μετά την ήττα του στον ημιτελικό πως δέχτηκε πόλεμο, ο Λευτέρης Κιντάτος απαντά πως «ο φόρτος μου, δεν μου έχει επιτρέψει να δω τι έχει πει ο Γιούρι. Κι εγώ αν ήμουν από την Κύπρο θα είχα την απαίτηση να με ψηφίσει ο λαός μου!»

Tags λευτερης κιντατος, the voice


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7309 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3642 s // Total time: 3.0951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X