Chasing utopias: Η νεα συλλογή της Αθηνάς Προκοπίου [εικόνες]


Chasing utopias: Η νεα συλλογή της Αθηνάς Προκοπίου [εικόνες]

Η fashion designer της Χρονιάς  στα βραβεία της Madame Figaro Athena Procopiou εντυπωσιάζει με τη νέα της συλλογή από κιμονο και φουλάρια η οποία έχει τον τίτλο Chasing Utopias.

Έχει καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο με το προσωπικό της brand name, Athena Procopiou. Οι περίτεχνες δημιουργίες της (κυρίως φουλάρια, μαντήλια, καφτάνια και κιμονό) φιλοξενούνται σε concept stores σε Ρωσία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Γαλλία και Καναδά, σε πολυκαταστήματα όπως Liberty, Harvey Nichols και Barney’s New York, καθώς και στο online store, Net A Porter.

Η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα ξένα περιοδικά μόδας (Vogue, Harper’s Bazaar, In Style και Marie Claire), ενώ η Kylie Minogue και η Kate Moss έχουν εμφανιστεί δημόσια, φορώντας τις δημιουργίες της. Πρόσφατα η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα κιμονό της για να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή από τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014.

Η συλλογή της για το καλοκαίρι 2014 ιτλοφορείται Chasing Utopias και αποτελείται από υπέροχες δημιουργίες με prints που κόβουν την ανάσα. Δημιουργίες που θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι ακόμη πιο stylish.

Μπορείς να βρεις την συλλογή της στο http://athenaprocopiou.com
 

Tags ATHENA PROKOPIOU, αθηνα προκοπιου, FASHION DESIGNER. ΒΡΑΒΕΙΑ MADAME FIGARO, ΓΥΝΑΊΚΕς ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8191 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2500 s // Total time: 3.0691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X