C. A. Papaellinas: Νέα εταιρική ταυτότητα


C. A. Papaellinas: Νέα εταιρική ταυτότητα

O Οργανισμός C. A. Papaellinas επανασχεδιάζει την εταιρική του ταυτότητα και με νέο πρόσωπο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος και στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη που έχει επιτύχει, από το 1929.

Με πυρήνα τον χαρακτήρα ενός φαρμακευτικού οργανισμού, στην πορεία των χρόνων, ο Οργανισμός μετεξελίχθηκε σε μια δομημένη επιχειρησιακή οντότητα, που συναποτελείται από 4 εταιρείες και βασίζεται σε ένα ενιαίο όραμα. Να δημιουργεί και να αναπτύσσει προιόντα και υπηρεσίες που κάνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να αισθάνονται καλύτερα.

Το 2014 είναι χρονιά σταθμός για τον Οργανισμό. Οι δύσκολες συνθήκες που διανύει ο τόπος επιβάλλουν τον επαναπροσδιορισμό της επιχειρησιακής ταυτότητας και του επιχειρησιακού πυρήνα και θέτουν ενώπιον του Οργανισμού την  επιτακτική ανάγκη, να επικοινωνήσει τις Αξίες του,  να υπενθυμίσει το Όραμα, την Αποστολή και τις Αρχές που τον διέπουν σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι η ανάπτυξη του θα συνεχίσει  με υπευθυνότητα και στο μέλλον.

Ο οργανισμός επανατοποθετείται σε C. A. PAPAELLINAS Pharmaceuticals & Cosmetics. Επανατοποθέτηση, η οποία δεσμεύει τις εταιρείες του - C.A.P., Beauty Line, Pharmacy Line, Health Line -  στην υπευθυνότητα που απορρέει από την κουλτούρα ενός φαρμακευτικού οργανισμού και ενδυναμώνει τον συνεκτικό και αναπτυξιακό του ρόλο.

Ο C. A. PAPAELLINAS επενδύει πάνω απ’ όλα στη Διάκριση. Δημιουργεί και αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται, στοιχείο που αναδεικνύεται από την ιστορία του αλλά και από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του μέλλοντος. Με προμετωπίδα το «Τρίγωνο Αξιών» εδραιώνει τη συνέχεια στην προσφορά καινοτόμων και εξειδικευμένων φαρμάκων, καθώς και επώνυμων μαρκών σε καλλυντικά και καταναλωτικά προϊόντα, στην κυπριακή αγορά.

Στόχος σήμερα είναι η αξιοποίηση της ηγετικής θέσης στην αγορά και ο συγχρονισμός όλων των εταιρειών σε κοινό όραμα και αποστολή, με το Τρίγωνο Αξιών να αποτελεί την Δέσμευση προς τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Ο οργανισμός C. A. Papaellinas σας καλωσορίζει, σήμερα, στη νέα εποχή, με ένα εταιρικό video.

Tags C. A. Papaellinas, καλλυντικά, φαρμακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3016 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3304 s // Total time: 2.6320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X