Αυτός είναι ο μόνος άντρας που ντύθηκε σωστά στο Met Gala, σύμφωνα με την Anna Wintour


Αυτός είναι ο μόνος άντρας που ντύθηκε σωστά στο Met Gala, σύμφωνα με την Anna Wintour

Ποιος ήταν ο μοναδικός άντρας που ντύθηκε σωστά στο Met Gala;  

Καλεσμένες στο show του Seth Meyers ήταν χτες οι Anna Wintour και Sarah Jessica Parker. Οι δύο ειδήμονες του στυλ μίλησαν με τον παρουσιαστή για το φετινό Met Gala και μέτρησαν τους νικητές και τους...χαμένους. Το πασίγνωστο πλέον event στο Metropolitan Museum of Art, φέτος είχε ως θέμα το έργο του Charles James και ενδυματολογικό κώδικα "White Tie with decorations".

Το "White Tie" είναι το πιο επίσημο ένδυμα σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα, και αποτελείται από μαύρο επίσημο παντελόνι, μαύρο φράκο, λευκό παπιγιόν, γιλέκο και πουκάμισο με γιακά (wing collar).

Όπως ήταν αναμενόμενο, το "white tie" μπέρδεψε πολύ τον κόσμο της showbiz που μπορεί να χαίρει θαυμασμού από το κοινό, αλλά χρειάζεται πολύ ακόμα εκπαίδευση για να εντυπωσιάσει τον κόσμος της μόδας. Πόσο μάλλον την αυτοκράτειρά του, Anna Wintour.

Έτσι σύμφωνα με την Anna και τη Sarah Jessica Parker, οι Tom Brady, Jake Gyllenhaal και Hugh Jackman ήταν εκτός θέματος, ο παρουσιαστής Seth Meyers πλησίασε λίγο αλλά του έλειπε το φράκο, ενώ ο Kanye West ήταν ακόμα πιο κοντά στο στυλ αλλά (ξ)έχασε τις λεπτομέρειες.

Ο Bradley Cooper ήταν 99,5 % κοντά στο θέμα αλλά ο μοναδικός άντρας της βραδιάς που είχε 100% επιτυχία στο "White tie" dress code ήταν ο βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch.

Ο τηλεοπτικός Sherlock εμφανίστηκε με μαύρο φράκο, λευκό γιλέκο, μπάσκα, πουκάμισο και παπιγιόν "ανεβάζοντας τον πήχη του στυλ" όπως

 

δήλωσε χαρακτηριστικά η Anna Wintour.

Tags Anna Wintour, Sara Jessica Parker, MET GALA


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8872 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3866 s // Total time: 3.2738 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X