Ανοίγει ο ιστορικός Οίκος Charles James ξανά;


Ανοίγει ο ιστορικός Οίκος Charles James ξανά;

Οι φήμες πολλές φορές αποδεικνύονται πιο αληθινές και από τα γεγονότα, όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει  

Πρόσφατα αρκετός θόρυβος έγινε σχετικά με τον Charles James, τον ιστορικό σχεδιαστή. Αυτό οφείλεται κυρίως στο Anna Wintour Costume Design Center, όπου λαμβάνει χώρα μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις ρούχων στην ιστορία του Metropolitan Museum of Art ης Νέας Υόρκης.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ακούσαμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ισχυρούς ανθρώπους της μόδας, για τη δημιουργία ενός brand με το όνομα του σχεδιαστή. Τελικά η φήμη αυτή είχε βάση, όπως αποδείχτηκε, καθώς ο Harvey Weinstein, αποκάλυψε στο ευρύ κοινό πως όντως πρόκειται να λανσάρει συλλογή ρούχων  η οποία φυσικά θα έχει και το ανάλογο ύφος, απολύτως σύμφωνο με τον σχεδιαστή.

Ποιος είναι όμως ο κύριος Weinstein; Πρόκειται για τον σύζυγο της Georgina Chapman, ιδιοκτήτρια της Marchesa, ο οποίος διατηρεί εταιρεία παραγωγής και δραστηριοποιείται κυρίως στον κινηματογράφο. Η Georgina πρόκειται να βοηθήσει στην καλλιτεχνική επιμέλεια του νέου Οίκου ενώ ο ιδρυτής δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον Charles James και ενθουσιασμένος για το νέο του εγχείρημα.

Εμείς απλώς ανυπομονούμε να δούμε ευφυείς δημιουργίες, αντίστοιχες με αυτές του αμερικανού couturier, παρόλο που -μάλλον- δεν θα μπορούμε να τις αποκτήσουμε; Άραγε θα καταφέρουν να μας εντυπωσιάσουν;

Tags μόδα, οικος, δημιουργια, Charles James


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9374 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4148 s // Total time: 3.3522 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X