Stylish μαμάδες


Stylish μαμάδες

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, την μανούλα γι’ αυτό και η Vogue μας θυμίζει τις πιο stylish και πασίγνωστες μαμάδες του πλανήτη.  

Η μητρότητα δεν τις εμπόδισε από το να κάνουν καριέρα στο κόσμο της μόδας. Διάσημες κυρίες του modeling και της μόδας κατάφεραν να ισορροπήσουν αρμονικά ανάμεσα στην καριέρα τους και στον απαιτητικό κόσμο της μόδας και του Fashion design. Δες ποιες είναι:

Miranda Kerr: Το γνωστό top model ανακοίνωσε το 2010 ότι περίμενε το πρώτο της παιδί με το σύζυγο της και ηθοποιό Orlando Bloom.

Julia Restoin Roitfeld: Το μοντέλο έκτισε μία αυτοκρατορία αφότου έγινε μητέρα συμβουλεύοντας τις άλλες μαμάδες στο site Romy & the Bunnies, που έχει πάρει το όνομα από την κόρη της.

Victoria Beckham: Εχει τέσσερα παιδιά την Harper Seven τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz. Ο Romeo κιόλας έχει κληρονομήσει την αγάπη των γονιών του για τη μόδα αφού έχει συμμετάσχει στις καμπάνιες της  Burberry.

Rachel Zoe: Η στυλίστρια και designer είναι μητέρα δυο αγοριών.

Margherita Missoni: Η εγγονή του ιδρυτή του γνωστού brand υποδέχθηκαν πρόσφατα με τον σύζυγο της Eugenio Amos το πρώτο τους παιδί στο οποίο έδωσαν το όνομα  Otto Hermann.

Lauren Santo Domingo: Η Νεουρκέζα editor της The US Vogue και co-founder της Moda Operandi έχει δυο παιδια, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της αμερικανικής πόλης και φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Gisele Bündchen: Το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι μητέρα δυο παιδιών και φιγουράρει στην lista του Forbes και τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Miroslava Duma: Στον λογαριασμό της στο Instagram γράφει χαρακτηριστικά "Ευτυχισμένη μαμά, δημιουργός του Buro247.ru, Buro247.hr, Buro247.com.ua, και Digital Media Director στο TSUM"

 

Tags vogue, Miranda Kerr, VICTORIA BECKAM


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2339 s (250 Queries.) // Parse time: 0.7222 s // Total time: 2.9560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X