Παντρεύεσαι; Δες τι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν για τέλεια σιλουέτα


Παντρεύεσαι; Δες τι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν για τέλεια σιλουέτα

Μια νύφη περέπει να έχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα γι\' αυτό 2 ακριβώς εβδομάδες πριν το γάμο μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμα σου τα ακόλουθα.  

Διατροφή
Μία καθαρή διατροφή με φρέσκα προϊόντα και ανεπεξέργαστες τροφές είναι απαραίτητη τουλάχιστον για δύο εβδομάδες πριν το γάμο σου. Αν είσαι από τα άτομα που σου αρέσει να τρως έξω ή είσαι συνέχεια στους δρόμους λόγω της δουλειάς σου ή θα πρέπει να προσπαθήσεις να μαγειρεύεις στο σπίτι για αυτές τις δύο εβδομάδες ή να κάνεις μία μεγάλη έρευνα και να βρεις μέρη όπου μπορείς να τρως υγιεινά έξω.

Το καλύτερο θα είναι να κάνεις μία διατροφή η οποία δε θα έχει καθόλου γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, καφεϊνη ή αλκοόλ και θα περιλαμβάνει κυρίως φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες φαγητά. Ίσως, ακόμα και μετά το γάμο, να σου φανεί δύσκολο να επιστρέψεις στην παλιά σου διατροφή.

Γυμναστική
Το σώμα σου δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά μέσα σε δύο εβδομάδες αλλά και μόνο η δέσμευση και η προσπάθεια να γυμνάζεσαι καθημερινά για αυτές τις 15 ημέρες θα σε βοηθήσει σίγουρα να έχεις πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση την ημέρα του γάμου σου. Αν βέβαια ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι έξι εβδομάδες πριν τότε θα πετύχεις και πραγματικά αποτελέσματα.

Γενικά ανάμειξε αερόβιες ασκήσεις (τρέξιμο έξω ή στο διάδρομο ενός γυμναστηρίου) και βάρη. Αν μάλιστα το νυφικό σου είναι στράπλες κάνε κυρίως ασκήσεις που θα τονώσουν το πάνω μέρος του σώματός σου (ώμους, πλάτη, στήθος και χέρια).

Νερό
Αυτό το άτιμο το νερό κολλάει παντού. Το να πίνεις ένα ποτήρι πριν από κάθε γεύμα δε σε κρατάει μόνο ενυδατωμένη αλλά σε βοηθάει να τρως και λιγότερο. Αξίζει βέβαια να θυμάσαι πως το πολύ νερό κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πολύ καλύτερο και πολύ πιο δροσερό και υγιές.

Φούσκωμα
Το πολύ νερό θα βοηθήσει και στο να μειωθούν τυχόν φουσκώματα που μπορεί να έχεις. Η αλήθεια είναι, όμως, πως το νερό σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αρκετό. Πες αντίο σε τροφές που έχουν πολύ αλάτι, σε ποτά που έχουν πολύ ζάχαρη και στα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα για δύο εβδομάδες πριν το γάμο.

Πείνα
Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πεινάει και να λιμοκτονεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στο μεταβολισμό σου και θα σε οδηγήσει στο να τρως ότι βρίσκεις μπροστά σου μετά το γάμο. Μαγείρευε η ίδια το φαγητό σου και φτιάχνε γεύματα υγιεινά και πλήρη. Με αυτό τον τρόπο ίσως καταφέρεις να υιοθετήσεις μία σωστή διατροφή για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

Tags Γαμος, Νυφη, επιδερμίδα, προσωπο, ΛΑΜΠΕΡΗ, νερο, γυμναστικη, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5737 s (252 Queries.) // Parse time: 0.8832 s // Total time: 3.4569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X