Fashion obsession: Κάτι τρέχει με τη Δούκισσα του Cambridge


Fashion obsession: Κάτι τρέχει με τη Δούκισσα του Cambridge

Oτι φοράει.... ξεπουλάει.

Το κίτρινο χρώμα,  είναι τάση για την τρέχουσα σεζόν. Είναι φωτεινό και χαρούμενο, πράγμα που σημαίνει πως είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που το έχουν ήδη εντάξει στην γκαρνταρόμπα τους, αλλά αυτή που ασκεί μεγάλη επιρροή στο κοινό και το έκανε είναι η Kate Middleton. Η όμορφη πριγκίπισσα επέλεξε ένα midi φόρεμα της Roksanda Illincic και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε είναι πως οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έκαναν τόσο καλή εντύπωση στο κοινό, που το ΕΒay ανακοίνωσε αύξηση στις πωλήσεις κίτρινων φορεμάτων της τάξεως του 95%. Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί; Και αν πιστεύετε ότι είναι απλώς μια σύμπτωση, η εταιρεία είπε μεταξύ άλλων, πως στις 17 Απριλίου που η Kate είχε φορέσει ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τη Diane Von Furstenberg, η αναζήτηση με τη φράση-κλειδί “wrap dress” αυξήθηκε κατακόρυφα. Αντίστοιχα τα “cork wedges” (πλατφόρμες από φελό) ήταν αυτά που το κοινό έψαχνε μανιωδώς να αγοράσει, αφού η Δούκισσα είχε φορέσει ένα ζευγάρι με την υπογραφή του Stuart Weitzman.

Μπορεί ο πρίγκιπας William να είπε πως η σύζυγός του ήταν σαν μπανάνα με το εν λόγω κίτρινο φόρεμα, αλλά ο κόσμος είχε τελικά εντελώς διαφορετική άποψη.

Αν λοιπόν ακόμα σκέφτεστε τι χρώμα φόρεμα θα αγοράσετε για κάποιον καλοκαιρινό γάμο ή ακόμα και για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Όπως και να’χει κάντε μια αναζήτηση για τις ενδυματολογικές επιλογές της Kate, σίγουρα θα έχει κάτι να σας πει. Καλά ψώνια.

Tags Kate middelton


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0262 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2168 s // Total time: 2.2430 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X