Shaya: «Μας έριξαν πρόστιμο επειδή είχα φορέσει ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος»


Shaya: «Μας έριξαν πρόστιμο επειδή είχα φορέσει ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να αναζητήσει την τύχη της στο Ντουμπάι.

«Εκείνη την περίοδο είχα ανάγκη να ξεφύγω, να φύγω από την Ελλάδα, να κάνω ένα διάλειμμα για να σκεφτώ. Αισθανόμουν ότι είχα μείνει στάσιμη και είχα απομακρυνθεί από αυτό που ήθελα να κάνω. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μαζί με έναν Λιβανέζο επιχειρηματία θα άνοιγαν ένα καινούριο club με live ορχήστρα και καθαρά ποπ πρόγραμμα εκεί. Έτσι, όταν μου έκαναν την πρόταση δεν το πολυσκέφτηκα και είπα το ναι» τόνισε στο Big Fish.

Δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί εκεί; Αναφερόμαστε στην sexyεμφάνισή της, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα συντηρητικά ήθη του Ισλάμ. «Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη. Η νοοτροπία τους είναι μυστήρια και πρέπει να προσέχεις τα ρούχα σου. Πρέπει να σέβεσαι κυρίως τις γυναίκες, οι οποίες έχουν τη δύναμη ακόμα και να σε διώξουν από τη χώρα εάν αισθανθούν ότι προσβάλλονται από αυτά που φοράς. Γενικά προσέχαμε να μη φοράμε πολύ κοντά σορτσάκια ή ανοιχτά ρούχα στο ντεκολτέ. Ακόμα και πάνω στη σκηνή. Αν είχαμε ένα κοντό φόρεμα έπρεπε να φοράμε από κάτω χοντρό αδιαφανές καλσόν. Το καταλάβαμε καλά όταν μας έριξαν πρόστιμο επειδή είχα φορέσει ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια.

Tags shaya, προστιμο, καλσον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5214 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2233 s // Total time: 2.7448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X