Η Σκάρλετ Γιόχανσον ολόγυμνη [εικόνες & βίντεο]


Η Σκάρλετ Γιόχανσον ολόγυμνη [εικόνες & βίντεο]

Το πόσο καλή ηθοποιός είναι - παρά το νεαρό της ηλικίας της - το ξέραμε. Το πόσο όμορφη και σέξι, επίσης. Το που μπορεί όμως να φτάσει για την τέχνη και πόσες «θυσίες» μπορεί να κάνει, όχι...

Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον, που στην τελευταία της ταινία, «Under the Skin», μας δείχνει τον... εσωτερικό της κόσμο.

Η 29χρονη ηθοποιός, υποδύεται μια εξωγήινη που με την ομορφιά της αιχμαλωτίζει ανυποψίαστους άνδρες, και στη συνέχεια τους εξαφανίζει κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου, ενώ για τις ανάγκες της ταινίας επιστημονικής φαντασίας η ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη.

Η όμορφη ηθοποιός δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία, παρά το γεγονός πως αυτή της περίοδο διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, σχετικά με το ...προχωρημένο γυμνό της ταινία, η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως «είναι γραμμένο μέσα στο σενάριο και ελπίζω να συμφωνήσει το κοινό σε αυτό, ότι στην ταινία το γυμνό δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Είναι κάτα κάποιο τρόπο βιολογικό και παράξενο...Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόθεση πίσω από αυτό!».

Tags σκαρλετ γιοχανσον, γυμνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0738 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2876 s // Total time: 3.3615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X