Ράψτε τα ρούχα σας στο ίντερνετ


Ράψτε τα ρούχα σας στο ίντερνετ

Θέλετε τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν; Υπάρχουν sites μέσω των οποίων μπορείτε να παραγγείλετε τα κομμάτια των ονείρων σας ή να τροποποιήσετε αυτά που ήδη έχετε.  

Στο www.tailorstore.com μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στο polo μπλουζάκι ή τα παντελόνια σας, ακόμα και στο πουκάμισο του καλού σας.

Στο www.eshakti.com σάς παρέχουν τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά πατρόν ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Οι σχεδιαστές του www.seambliss.com υπόσχονται να δώσουν σάρκα και οστά στο κομμάτι της επιλογής σας ανάλογα με το στυλ και το budget που διαθέτετε.

Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σακάκι έτσι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί, τότε το www.femmederose.com είναι το portal που ψάχνετε. Οι δημιουργοί του ακολουθούν τη διαδικασία των παλιών ραφείων. Γι΄ αυτόν το λόγο, πριν ολοκληρώσουν το σακάκι σας, σας το στέλνουν για δοκιμή για να πετύχουν την τέλεια εφαρμογή.

Το www.bowanddrape.com είναι το δικό μας αγαπημένο κυρίως γιατί μέσα από μια απλή διαδικασία μπορούμε να μετατρέψουμε ένα πουλόβερ ή ένα φόρεμα σε μια πολύ... προσωπική υπόθεση.


 

Tags Ρούχα, ιντερνετ, internet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3694 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3032 s // Total time: 2.6726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X