Σε 18 μήνες κάθειρξη καταδικάστηκαν οι Dolce & Gabbana


Σε 18 μήνες κάθειρξη καταδικάστηκαν οι Dolce & Gabbana

Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά καταδίκη για το ιταλικό δίδυμο που δεν θα γλιτώσει τελικά από το χέρι του νόμου.  

Μετά τη μεγάλη χαρά που πήραν οι Ιταλοί Domenico Dolce και Stefano Gabbana, όταν η χυμώδης Kate Upton εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο μαγιό με την υπογραφή τους στο τελευταίο εξώφυλλο της βρετανική Vogue, ήρθε -ξανά- η ώρα της...κρίσης.

Οι γνωστοί και D&G καταδικάστηκαν τελικά, σύμφωνα με απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου, σε 18 μήνες φυλάκιση για φοροδιαφυγή. Όταν το δίδυμο είχε καταδικαστεί, τον περασμένο Ιούνιο, ο δικηγόρος τους είχε κάνει έφεση η οποία κατέληξε στην οριστική τους καταδίκη και αυτή του λογιστή τους Luciano Patelli μόλις προχτές. Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος της μόδας δεν έχει λόγο να τρομάζει αφού σύμφωνα με τον ιταλικό νόμο, κανείς τους δεν θα χρειαστεί να περάσει ούτε μία ημέρα στη φυλακή. Αυτό γιατί ο ιταλικός νόμος ορίζει πως αν η ποινή ορίζει φυλάκιση μέχρι και 2 χρόνια, ο κατάδικος μπορεί να την εξαγοράσει με κατ' οίκον περιορισμό και κοινοφελή εργασία.

Παρ'όλα αυτά ο δικηγόρος των διάσημων designer σκοπεύει να κάνει ζητήσει ξανά επανεξέταση της απόφασης αφού η ιστορία ξεκινά από το 2004 όταν το δίδυμο πούλησε το brand τους στην εταιρεία Gado, με βάση το Λουξεμβούργο, για να απαλλαγούν -υποθετικά- από την ιταλική φορολογία.

Tags Dolce & Gabbana


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7975 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3642 s // Total time: 2.1617 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X