Δείτε ποιο εξώφυλλο της Vogue ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμη και αυτά με Beyoncé & Michelle Obama


Δείτε ποιο εξώφυλλο της Vogue ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμη και αυτά με Beyoncé & Michelle Obama

Δικαίωση για τους ιθύνοντες της Vogue που ήθελαν στο εξώφυλλο την...  

“Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα” είχε γράψει η Kim Kardashian στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter λίγο καιρό πριν, εννοώντας φυσικά το γεγονός ότι κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στην Vogue. Το όνειρο όμως δεν έγινε πραγματικότητα μόνο για την Kim Kardashian, αλλά και για τους υπεύθυνη της Vogue, Anna Wintour, η οποία παρότι άκουσε κακές κριτικές για την επιλογή της να την βάλει στο εξώφυλλο την Kim Kardashian και Kanye West, είδε τις πωλήσεις να εκτοξεύονται!

Συγκεκριμένα το περιοδικό έχει πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα αν και πολλοί πίστευαν πως θα έχανε το πιστό κοινό του. Συγκριτικά με εκείνο που είχε εξώφυλλο την Beyonce και που είχε πουλήσει 350.000 αντίτυπα αλλά και μ' εκείνο με την πρώτη κυρία της Αμερικής Michele Obama που είχε πουλήσει 300.000, πήγε πολύ καλύτερα! Σύμφωνα με εκτιμήσεις πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο τεύχος με την Kim, θα ξεπεράσει τα 1.200.000 αντίτυπα.

Εκπρόσωπος της Vogue ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση, λέγοντας ότι "Η Vogue δεν δίνει ποτέ στοιχεία για τις πωλήσεις της".

Tags kim kardashian, Kanye west, vogue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0720 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3107 s // Total time: 2.3827 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X