Στο Παραλίμνι το «…Μάνι Money!»


Στο Παραλίμνι το «…Μάνι Money!»

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων  του θεατρικού έργου με τίτλο «Μάνι Money!» στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, οι θεατρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Ξένιον Αμφιθέατρο στο Παραλίμνι, μια ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων

Πρωταγωνιστές οι Κρίστοφερ Γκρέκο,  Μιχάλη Σοφοκλέους, Ευαγόρα Θεοδοσίου, Μαρίνα Βρόντη, Γιάννης Κόκκινος,  Μαρία Μουστάκα, Δημήτρης Δημητρίου και ο Γιώργος Χαραλάμπους με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου. 

Ο Τάσος, εργάζεται σαν ασφαλιστής σε μεγάλη εταιρεία, ενώ επισκέπτεται ένα πελάτη, στην διαδρομή με το λεωφορείο, ένας επιβάτης  μπερδεύει το χαρτοφύλακα του με ένα πανομοιότυπο χαρτοφύλακα και ανακαλύπτει ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσό.

Αποφασίζει να μην ψάξει για τον ιδιοκτήτη του αλλά να κρατήσει τα χρήματα και να φύγει στο εξωτερικό με τη γυναίκα του, μια άνεργη ηθοποιό. Πρώτος σταθμός για να μετρήσει το ακριβές ποσό του χαρτοφύλακα ένα Gay Bar όπου και εκεί ξεκινούν οι πρώτες ξεκαρδιστικές καταστάσεις … τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Το θεατρικό έργο σε κείμενο Ευαγόρα Θεοδοσίου ανήκει στην εταιρία Theater Group Quinta η οποία στοχεύει με αυτή την παράσταση να καθηλώσει για μία ώρα και τριάντα λεπτά  το κοινό.

Οι παραστάσεις του έργου ξεκίνησαν στη Λεμεσό στις 21 μέχρι τις 30 Μαρτίου, συνέχισαν στη Λευκωσία με τεράστια επιτυχία στις 3 μέχρι τις 13 Απριλίου. Η παράσταση συνεχίζετε τώρα και στο Παραλίμνι στις 10 και 11 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες και  κρατήσεις 70002545.

Tags ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, «…Μάνι Money!», Θεατρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3603 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2515 s // Total time: 2.6118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X