Οι 9 πιο sexy Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό


Οι 9 πιο sexy Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό

Μάθετε τα πάντα γι\' αυτούς!

Ένα θέμα αφιερωμένο ειδικά στο γυναικείο κοινό δημοσιεύεται στο "People" που κυκλοφορεί. Οι 9 πιο sexy Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό για τα μάτια σας και μόνο.

1. Γιώργος Σαμαράς

Ο Έλληνας επιθετικός, 29, αγωνίζεται στη σκοτσέζικη Σέλτικ (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι), με τον κόσμο να τον λατρεύει, καθώς σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια. Έχει ποζάρει, εκτός των άλλων, και ως μοντέλο για την παρουσίαση της επίσημης στολής της ομάδας του, ενώ τα μακριά μαλλιά του είναι το σήμα-κατατεθέν του. H καθημερινότητά του έχει αυστηρό πρόγραμμα. Αν και δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για τα προσωπικά του, έχει μοιραστεί μαζί μας κάποιες σκέψεις! «Έχω κάνει σχέσεις με ξένες, αλλά δεν μπορώ να είμαι σπίτι και να μιλάω αγγλικά στην κοπέλα μου. Θέλω μια μακροχρόνια σχέση, να γυρνάω σπίτι και να βρίσκω έναν άνθρωπο». Τους τελευταίους μήνες είναι μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν.

2. Ορέστης Καρνέζης

Λιγότερο από ένα χρόνο ζει εκτός Ελλάδας ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής μας, που αγωνίζεται στην ισπανική Γρανάδα, ως δανεικός για μία σεζόν από την Ουντινέζε, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Ο Ορέστης, 29, πήρε μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούλιο και φαίνεται να έχει συνηθίσει τον τρόπο ζωής στην Ισπανία. Στα ρεπό του ενδεχομένως να ταξιδέψει στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, για να δει την οικογένειά του, και πιο σπάνια στην Αθήνα, για να δει φίλους. Τον Ορέστη επισκέπτονται συχνά στη Γρανάδα η μητέρα, ο αδελφός του και πρόσωπα του στενού φιλικού του περιβάλλοντος που μετριούνται στα δάχτυλα. Όσον αφορά στα προσωπικά του, είναι φαν των μακροχρόνιων σχέσεων. Προτιμά σχέση με Ελληνίδα, αλλά μην περιμένετε αποκαλύψεις από τον ίδιο, καθώς πρόκειται για παιδί εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Την προσωπική του ζωή δεν θα τη δείτε στα εξώφυλλα των περιοδικών.

3. Παναγιώτης Κονέ

Ο Παναγιώτης, 27, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Μπολόνια και ζει στην ομώνυμη ιταλική πόλη, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Στα 17 του έφυγε από την Ελλάδα για τη Γαλλία, ενώ από το 2010 ζει και αγωνίζεται στην Ιταλία, όπου έχει διακριθεί για τις επιδόσεις του. Ο Παναγιώτης Κονέ είναι κολλητός φίλος του Γιώργου Σαμαρά και του Μιχάλη Σηφάκη. Μαζί του ζει η σύντροφός του, Χριστίνα Στεφανίδη, αναπληρωματική Mις Τουρισμός 2007, που εργάζεται στην Ιταλία ως μοντέλο. Οι δυο τους κάνουν ήσυχη ζωή, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κονέ να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά τους. Συχνά κάνουν ταξίδια στην Ελλάδα, ενώ η Χαλκιδική και η Κρήτη αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για τις διακοπές τους.

4. Χάρης Μαυρίας

Ο Χάρης Μαυρίας, 20, είναι δεξί χαφ στην αγγλική ομάδα Σάντερλαντ, αλλά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων από το 2009. Στην Αγγλία μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη μετεγγραφή του από τον Παναθηναϊκό. Οι προπονήσεις είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, αλλά πώς περνά το υπόλοιπο της ημέρας; «Το απόγευμα έχω ελεύθερο χρόνο. Έτσι, είτε θα πάω μια βόλτα στο Νιούκαστλ είτε θα καθίσω σπίτι βλέποντας κάποια ταινία. Η μεγαλύτερη δυσκολία που είχα να αντιμετωπίσω ήταν η απομάκρυνση από την οικογένειά μου και τους φίλους μου» εξηγεί ο Χάρης στο "People". Η προσωπική του ζωή δεν φαίνεται να τον απασχολεί, τουλάχιστον προς το παρόν, ενώ δεν βλέπει την ώρα να περάσει μερικές μέρες στην Ελλάδα και να φάει κάποια φαγητά που του έχουν λείψει.

5. Γιώργος Γκαλίτσιος

Ο Γιώργος, 28, αγωνίζεται ως δεξί μπακ στη βελγική Λόκερεν εδώ και δύο χρόνια. «Η ζωή στο Βέλγιο είναι ήρεμη. Συνήθως βγαίνω για φαγητό, ενώ στα ρεπό επιλέγω κάποιες κοντινές αποδράσεις, όπως το Άμστερνταμ και το Παρίσι». Ο Γιώργος είναι δεσμευμένος και η κοπέλα του πηγαινοέρχεται τακτικά για να είναι μαζί. «Η κοπέλα μου μου λείπει περισσότερο απ’ όλους. Μου λείπουν και συνήθειες όπως να πιω ένα freddo cappuccino, καθώς στο Βέλγιο σερβίρουν μόνο ζεστά ροφήματα» λέει.

6. Σάββας Γκέντσογλου

Ο 24άχρονος ζει στην ιταλική Σπέτσια, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ στη Λα Σπέτσια. Η ζωή του στην Ιταλία κινείται βάσει προγράμματος, αφού κυριαρχούν οι προπονήσεις με την ομάδα του, ενώ η σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη, που περιμένει το παιδί του, ζει στην Αθήνα. «Στις 8.00 το βράδυ πρέπει να έχω φάει και μετά θα πάω σπίτι. Η απόσταση δεν βοηθά μια σχέση. Πώς να βοηθήσει; Με τα χιλιόμετρα στη μέση είναι πολύ δύσκολο. Στην ερωτική σχέση υπάρχει η ζήλια, που δεν ευνοείται από την απόσταση. Εγώ ζηλεύω πολύ, αλλά δεν το δείχνω. Είμαι πολύ εγωιστής» έλεγε ο Σάββας τον περασμένο Ιούλιο, αλλά η σχέση του με την Ηλιάδη καλά κρατεί. Συχνά η τραγουδίστρια ταξιδεύει στην Ιταλία για να είναι μαζί, αλλά και ο Σάββας στα ρεπό του έρχεται στην Αθήνα. Έντονες είναι οι φήμες που τον θέλουν να παίρνει μετεγγραφή σε ελληνική ομάδα, για να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα και το παιδί του.

7. Κώστας Μήτρογλου

Την ακριβότερη μετεγγραφή όλων των εποχών, όσον αφορά Έλληνες ποδοσφαιριστές, έκανε ο Κώστας, 26, στις 31 Ιανουαρίου του 2014, μετακομίζοντας από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ και το Λονδίνο. Παρά το χρυσό του συμβόλαιο, δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται πολλές φορές με τη φανέλα της Φούλαμ, μιας και φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο Νοέμβριο στο γόνατο. Ο Κώστας Μήτρογλου διατηρεί δεσμό εδώ και πολλά χρόνια με μια ξανθιά κοπέλα, ονόματι Νίκη, με την οποία συζεί και σκέφτεται σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε που ο Κώστας Μήτρογλου αγωνιζόταν σε ομάδες της Γερμανίας, όπου και ζούσε με την οικογένειά του. Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει τον «πιστολέρο» να εγκλιματιστεί στο Λονδίνο είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Φούλαμ και περνά καθημερινά πολύ χρόνο μαζί του.

8. Απόστολος Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος, 22, αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στη βρετανική ομάδα Μπλάκπουλ ως δανεικός από την Έβερτον, στην οποία ανήκει εδώ και τρία χρόνια. «Δεν ήταν πολύ δύσκολα για μένα όταν πρωτοήρθα εδώ, γιατί δεν είχε και πολλές διαφορές με την Ελλάδα η ζωή που έκανα τότε. Απλά ήθελα δύο με τρεις μήνες για να μπορέσω να νιώσω σαν στο σπίτι μου» εξηγεί στο People. «Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ είμαι σπίτι. Μιλάω στο skype με την οικογένεια και τους φίλους μου, ενώ διαβάζω και κάποια βιβλία» λέει περιγράφοντας τη ζωή του στο εξωτερικό. «Στην Αγγλία, όπου δεν είναι διαδεδομένα άλλα αθλήματα, είναι μεγάλη η ζήτηση για έναν ποδοσφαιριστή, τόσο από τον κόσμο όσο και από τις γυναίκες. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση με ξένη» παραδέχεται ο Απόστολος. Τι είναι αυτό που θα κάνει μόλις πατήσει πόδι στα πάτρια εδάφη; «Θέλω να δω την οικογένειά μου, τα αδέλφια μου και να πιω έναν καφέ στο Κέντρο». Από ελληνικές ομάδες έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή κι εκεί θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του.

9. Αλέξανδρος Τζιόλης

Λίγους μόνο μήνες ζει στην Τουρκία ο Αλέξανδρος, 29, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Καϊσερίσπορ. Ο διεθνής αμυντικός μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στην Τουρκία (στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Κύπρο αλλά και στο Μονακό). «Οι συνθήκες που έχω αντιμετωπίσει στο εξωτερικό από ποδοσφαιρικής πλευράς είναι ιδανικές» λέει για τα επαγγελματικά, ενώ για τα προσωπικά ξεκαθαρίζει πως «Όσο ζούσα στο εξωτερικό, δεν έκανα σχέση με κάποια ξένη κοπέλα. Δεν θα το απέκλεια, απλά δεν έτυχε». «Στην πόλη όπου μένω τώρα δεν έχει και πολλά να κάνεις. Συνήθως μένω στο σπίτι, εκτός αν πάω για φαγητό με κάποιο συμπαίκτη μου. Μου λείπουν αρκετά οι δικοί μου και σε κάθε ευκαιρία φροντίζω να έρχομαι στην Ελλάδα» λέει για τη ζωή του στην Τουρκία.

Tags ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, sexy ποδοσφαιριστες, ελληνες, εξωτερικό


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0269 s // Total time: 0.0271 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X