Μπείτε στη μαγική σφαίρα της Prada


 Μπείτε στη μαγική σφαίρα της Prada

Μία μοναδική έκθεση ξεκινά τον Μάιο στο θρυλικό πολυκατάστημα Harrods.  

Την έκθεση «Pradasphere» παρουσιάζει από τις 2 έως και τις 31 Μαΐου 2014 το θρυλικό πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου. Πρόκειται για μία μοναδική παρουσίαση που μας καθοδηγεί διαδοχικά σε όλες τις εμμονές της Μιούτσια Πράντα, από τη μόδα και τα αξεσουάρ, μέχρι την τέχνη, την αρχιτεκτονική, τα αθλήματα και όχι μόνο.

Τοποθετημένη στον τέταρτο όροφο του Harrods, η ... μαγική σφαίρα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από ιστορικές συλλογές, συνεργασίες, ειδικά projects και πειράματα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά μοναδικά αντικείμενα από την κληρονομιά του οίκου, καθώς και υπέροχα παπούτσια και τσάντες από παλαιότερες κολεξιόν.

Στόχος της «Pradasphere» είναι να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει τη δουλειά της Πράντα να ξεχωρίζει, τονίζοντας την πρωτοπόρα της προσέγγιση στη μόδα, αλλά και το μεγάλο αντίκτυπο που είχε, έχει και θα έχει η διάσημη σχεδιάστρια στο σχέδιο και τον ορισμό της ομορφιάς.

Παράλληλα, οι βιτρίνες του Harrods θα βρίσκονται και αυτές υπό την επιρροή της «Pradasphere», αφού θα είναι αφιερωμένες στον οίκο μέσα από πολύχρωμες εγκαταστάσεις στις οποίες θα τοποθετηθεί μία συλλογή που σχεδιάστηκε ειδικά για τα Harrods. Αυτή την capsule collection της Prada θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στο ισόγειο του καταστήματος. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν ρούχα και αξεσουάρ του οίκου από προηγούμενες συλλογές.

Οσοι και όσες βρεθείτε εκείνες τις ημέρες στο Λονδίνο λοιπόν, σπεύσατε στη μαγική σφαίρα της Prada!

Tags Prada, Harrods, λονδινο, εκθεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1162 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 2.4426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X