Πεντακάθαρη ντουζιέρα καθημερινά με τρεις κινήσεις


Πεντακάθαρη ντουζιέρα καθημερινά με τρεις κινήσεις

Ο καθαρισμός της ντουζιέρας είναι ένα από τα πιο βαρετά πράγματα που έχεις να κάνεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τι θα έλεγες να ακολουθείς καθημερινά μία ρουτίνα τριών βημάτων για να είναι η ντουζιέρα σου μονίμως καθαρή;

1. Ρίξε νερό
Αμέσως μετά το ντους σου πάρε το τηλέφωνο της ντουζιέρας σου και ρίξε νερό παντού, σε κάθε σημείο και κάθε γωνία. Αυτό θα εμποδίσει οποιοδήποτε ίχνος σαπουνιού να μείνει σε διάφορα σημεία και θα καθαρίσει το χώρο από τις δικές σου βρωμιές που απομακρύνθηκαν από σένα κατά τη διάρκεια του ντους σου.

2. Πλύνε τον εαυτό σου, πλύνε και τη ντουζιέρα σου
Το βασικό είναι να τα κάνεις με τη σωστή σειρά. Πρώτα θα καθαρίσεις τον εαυτό σου όπως κάνεις συνήθως και μετά τη ντουζιέρα πλένοντας με ένα πανί της γωνίες όπου πηγαίνουν οι σκόνες, οι βρωμιές και το σαπούνι. Σήκωσε και τα μπουκάλια των σαμπουάν και των αφρόλουτρων για να σιγουρευτείς ότι έχεις καθαρίσει και κάτω από αυτά. Αν το κάνεις αυτό καθημερινά, δε χρειάζεται να αφιερώνεις έξτρα χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακό σου για να καθαρίζεις τη ντουζιέρα.

3. Καθαριστής τζαμιών
Οι λεκέδες από νερό μπορεί να καταστρέψουν ακόμα και τον πιο βαθύ καθαρισμό της ντουζιέρας σου. Φρόντισε αμέσως μετά το μπάνιο σου και το πλύσιμο της ντουζιέρας να περάσεις τους τοίχους και το τζάμι με τον καθαριστή τζαμιών για να φύγουν όλα τα περιττά νερά. Έχε έναν καθαριστή μονίμως στο μπάνιο σου έτσι ώστε να μην ξεχνάς κάθε φορά να τον χρησιμοποιείς.

Tags ντους, ντουζιερα, υγεια, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, Σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6159 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3937 s // Total time: 3.0097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X