Οι 5 σχέσεις της συμφοράς


Οι 5 σχέσεις της συμφοράς

Είναι μερικές σχέσεις που όσο κι αν προσπαθήσεις το αποτέλεσμα είναι ένα! Πως θα ναυαγήσε...μάθε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι σχέσεις.  

1. Εκείνη κοιμάται και η τύχη της (κι εκείνος την) δουλεύει:

Εκείνη λάμπει από σιγουριά πως το κατέκτησε το Έβερεστ και έκανε τον άντρα που την πέφτει παντού, παιδί για σπίτι! Ο δεσμός είναι ιδανικός (για εκείνους) καθώς η λαίδη είναι κυρά και αρχόντισσα με τον άντρα που έχει κάνει και τη ζωή του και που για χάρη της έκανε στροφή 180 μοιρών λες και ήτο μοιρογνωμόνιο. Εκείνος πάλι που σαν γερόλυκος ποτέ δεν ξέχασε τις παλιές συνήθειες, βγαίνει, πίνει, ξενυχτά, φυσικά στα κρυφά αφού πρώτα έχει καλυνηχτήσει την αγαπούλα του.

Ο δεσμός θα ναυαγήσει: όταν τα ευτυχισμένα πιτσουνάκια θα μοιραστούν την ίδια στέγη και το ελεύθερο πουλί θα μπει στο κλουβί. Και πως να κάνεις κοπάνες όταν μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι και δεν έχεις γνωστό γιατρό να σου συνταγογραφήσει μερικά χαπάκια για τον ύπνο!

2. Οι τέλειοι του Facebook:

Η ζωή τους στο Facebook μοιάζει με ταινία της Μπάρμπι: τέλεια σπίτια και τροχόσπιτα, λαμπερά πρόσωπα και μαλλιά, ευτυχία και ουδείς καυγάς, αγαπούλες και φιλάκια, σαν με κοιτάς, λιώνω και σβήνω και φυσικά στα 567 άλμπουμ τους που έχουν σε κοινή θέα, η αγάπη ξεχειλίζει από τα πατζάκια. Εννοείται πως η φωτογραφία προφίλ τους είναι κοινή που σε εμπνέει να πεις πως αυτό είναι αγάπη.

Ο δεσμός θα ναυαγήσει: γιατί εκτός Facebook ο έρωτας είναι πιο απόμακρος. Στις μπουζουκιερί εκείνη λιγουρεύεται τον τραγουδιστη κι εκείνος τσεκάρει τα κορίτσια που χορεύουν. Στις κοινές εξόδους τους είναι εμφανές πως το παγόβουνο έχει θρονιαστεί ανάμεσά τους και είναι θέμα χρόνου να πέσυν επάνω σαν στολισμένος Τιτανικός! Κάνε unlike σύντομα!

3. Αγάπη μου ουάουα, θέλω γάμο!

Εκείνος έψαχνε μια καλή κοπέλα για να κουρνιάσει μετά από αλλεπάληλες χυλόπιτες, κι εκείνη από μικρή είχε φαντασιωθεί το γάμο και την έλειπε... ο γαμβρός! Αφού το γλυκό έδεσε, η επίδοξη νύφη είπε να δέσει το γαμπρό με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ντε τε.

Ο δεσμός θα ναυαγήσει: εκείνος ακούει το "ελεύθερο πουλί" και χορεύει με πάθος ενώ σε όποιον κολλητό του χωρίζει, ίσα που δεν δακρίζει από συγκίνηση! Κάποια στιγμή το κορίτσι αυτό θα θελήσει να βάλει το νυφικό με το "έτσι θέλω" και ο νεαρός θα φύγει από την πίσω πόρτα. Ναι σωστά κατάλαβες, το στρίβειν δια του αρραβώνος δεν διαρκεί μια ζωή!

4. Χωρίζουμε! Τα βρήκαμε, χωρίζουμε!

Στους δύο μήνες μιλούσαμε για έρωτα κεραυνοβόλο, στους τρεις το ζευγάρι τούτο έκανε σχέδια να παντρευτεί, στους τέσσερις έριχνε και ένα χωρισμό με καυγάδες τρικούβερτους και το παραλήρημα συνεχίζεται έτσι ακριβώς, τόσο που όταν τους βλέπεις δεν ξέρεις αν είναι μαζί ή χώρια.

Ο δεσμός θα ναυαγήσει: Ακόμα και μες την παραφροσύνη, όλοι οι άνθρωποι αναζητούν λίγη αγάπη, ισορροπία και σταθερότητα. Όσο κι αν μας εξιτάρουν τα δράματα και οι ίντριγκες, κάποια στιγμή θέλουμε απλά να κουρνιάσουμε σε μια αγκαλιά, δίχως καυγάδες, δίχως δράματα, δίχως σκοτωμούς! Απλά και αγαπησιάρικα!


5. Από συνήθεια δεν χωρίζουμε...

Τα δύο κάποτε ερωτευμένα πιτσουνάκια αποφεύγουν να βγουν έστω για καφέ τα δυο τους, αφού δεν έχουν ούτε τι να πουν, ούτε όρεξη να πουν κάτι. Το σεξ μοιάζει άθλημα του παρελθόντος και οι μέρες περνούν απλά και λιτά, δίχως αγάπες κι έρωτες απλά επειδή η συνήθεια είναι πιο εύκολη από το ρίσκο του αγνώστου. Αν πεις σε κάποιον από τους δύο να σκεφτεί το χωρισμό, τρομάζει και οι δικαιολογίες είναι γνωστές: 1) που να βρεις άνθρωπο να ταιριάζεις τη σήμερον ημέρα; 2) έτσι καταλήγουν όλα τα ζευγάρια με τον καιρό!

Ο δεσμός θα ναυαγήσει: κάπου στην επόμενη στροφή, ένας από τους δυο θα ερωτευτεί και μάλιστα σφόδρα- κάποιο τρίτο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή του σαν σήφουνας! Ο έτερος βολεμένος απλά θα ξυπνήσει από το λήθαργο και θα κλαίει για τον καιρό που έχασε!

Tags σχεσεις, ερωτας, αγαπη, αντρας, γυναίκα, Γαμος, συνήθεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3577 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 2.6409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X