Σοφία Βόσσου: "Ντύθηκα γριά για να παρακολουθήσω τον Μικρούτσικο"


Σοφία Βόσσου: "Ντύθηκα γριά για να παρακολουθήσω τον Μικρούτσικο"

Τον τσάκωσε να την απατά

Η τραγουδίστρια που με τη φωνή της σημάδεψε τις δεκαετίες του ʽ80 και του ʽ90, το αγαπημένο «φιλαράκι» των εφηβικών χρόνων των σημερινών σαραντάρηδων, αφήνει για λίγο στην άκρη τα σύνεργα του μακιγιάζ του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1 και μιλάει σε γνωστό περιοδικό για τον Ανδρέα Μικρούτσικο,  αλλά και τις προτάσεις γάμου που της έγιναν και τις αρνήθηκε.

Αλήθεια, γιατί δεν παντρευτήκατε ποτέ; Σου είχε κάνει πρόταση γάμου;
Ο Ανδρέας μου είχε κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν ήθελα να παντρευτούμε. Από τη στιγμή που μέναμε μαζί, τι θα άλλαζε; Για να τρέχουμε μετά στους δικηγόρους για να βγάλουμε το διαζύγιο; Με τον Ανδρέα έχουμε μία σχέση που παραμένει ανοιχτή, υπό την έννοια της αγάπης, και τον αισθάνομαι, όπως με αισθάνεται και εκείνος, οικογένειά μου.

Υπήρξαν άντρες στη ζωή σου, μετά τον Ανδρέα, που ήθελαν να σε παντρευτούν;
Ναι, αμέ! Έχω παντρευτεί μία φορά, με τον πατέρα της Ερασμίας και χωρίσαμε στον ενάμισι χρόνο. Έκτοτε, δεν μου γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να ξαναπαντρευτώ. Τι αλλάζει σε μία σχέση, το χαρτί που λέει ότι είστε σύζυγοι; Η υπογραφή μπαίνει από την ψυχή. Από τη στιγμή που ήμουν με έναν άνθρωπο, θα έμενα όσο ήθελε η ζωή και ο Θεός.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δέχτηκες πρόταση γάμου;
Πριν από πέντε χρόνια. Σου είπα και προηγουμένως ότι είμαι αντισυμβατικό άτομο. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείω ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπαντρευτώ. Μπορεί λ.χ. να ξυπνήσω μία μέρα και να αποφασίσω ότι θέλω να παντρευτώ με τον σύντροφό μου. Δεν τέλειωσε η ζωή μου! Ίσα-ίσα που τώρα αρχίζει! (γελάει).

Είσαι ερωτευμένη;
Είμαι καλά!, τόνισε η Σοφία Βόσσου

Υπήρξες ζηλιάρα στις σχέσεις σου;
Όταν ήμασταν μαζί με τον Ανδρέα, είχα ντυθεί γριά και τον είχα παρακολουθήσει. Και όταν του το είπα κατουρήθηκε στα γέλια. Διότι, έβλεπε απέναντί του μία γερόντισσα, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήμουν εγώ (γελάει). Ήταν τόσο πετυχημένη η μεταμφίεση, γιατί είχα κάνει ειδικό μακιγιάζ, φορούσα σκούφο και ένα μακρύ παλτό, που δεν με αναγνώρισε

Όταν στα τέλη της δεκαετίας του ʽ80, κυκλοφόρησε το album σου «Τα 28 μου χρόνια», πολλοί είχαν απορήσει, γιατί αποκάλυπτες ουσιαστικά την ηλικία σου. Το μετανιώνεις;
Είμαι ακριβώς 51. Γιατί να μη λέω την ηλικία μου; Είναι ντροπή η ζωή σου; Ο χρόνος είναι στο μυαλό μας. Εμένα το όνειρό μου είναι να μεγαλώσω και να είμαι σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μία ερωτεύσιμη γυναίκα που έχει πάθος για ζωή, ανεβαίνει στο σανίδι και τους μαγεύει όλους. Πρότυπό μου είναι η Tina Turner, η οποία μάλιστα παντρεύτηκε τον κατά 20 σχεδόν χρόνια μικρότερο σύντροφό της και, αν τους έβλεπες στο γάμο, σου ερχόταν να πεις: «Καλώς τον παππού με το εγγόνι του» (γελάει)

Tags σοφία βόσσου, Ανδρέας Μικρούτσικος, ΖΗΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1782 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3634 s // Total time: 2.5415 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X