Τι έγραψαν στα social media οι επώνυμοι Κύπριοι για τον θάνατο του Ανδρέα Μουσουλιώτη


Τι έγραψαν στα social media οι επώνυμοι Κύπριοι για τον θάνατο του Ανδρέα Μουσουλιώτη

Το τελευταίο αντίο από τους φίλους του!

Ηθοποιοί, μουσικοί παραγωγοί και άνθρωποι των Μ.Μ.Ε έγραψαν δυο λόγια στο προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους Ανδρέα Μουσουλιώτη.

Λούης Πατσαλίδης
"Στο καλό Ανδρέα Μουσουλιώτη  αιωνία σου η μνήμη..."

Έλενα Λιασίδου
"Έφυγες κι εσύ για το μεγάλο ταξίδι! Αφήνεις πίσω σου όμως ένα μεγάλο έργο για το κυπριακό θέατρο. Θα τα πούμε εκεί ψηλά και θα γελάμε όπως παλιά. Καλό παράδεισο Αντρέα Μουσουλιώτη! Σ' αγαπάμε πολύ και θα προσέχουμε την Λουκία σου!".

Κρίστυ Παπαδοπούλου
"Αυτοί που μένουν δυσκολεύονται να το πιστέψουν, ο άτιμος αυτός κ.κ Καρκίνος έχει αποθρασυνθεί εντελώς!!! Άξιος Ηθοποιός μα πάνω από όλα Άνθρωπος Κ.Μουσουλιώτη ήταν τιμή μου που σας γνώρισα επάνω στο σανίδι που μιλούσε για αρρώστιες, για ξενοδοχεία, για ανθρώπους, για δυο κόσμους που συναντιούνται με ένα ασανσέρ και εσείς ξέρατε πολύ καλά! Καλό Ταξίδι".

Δημήτρης Τοκαρής
Ανήρτησε μια φωτογραφία από τη σειρά "Στο Παρά Πέντε" και έγραψε: " Η πρώτη μου ουσιαστικά σκηνοθετική δουλειά σε καθημερινή σειρά. Στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, στα χρόνια της αθωότητας. Εκεί, ένας άνθρωπος ξεχώριζε με τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση! Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα Μουσουλιώτη. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές!". 

Χριστίνα Γεωργίου
"Τα συλλυπητήρια μου στη Λουκία και τους οικείους του Ανδρέα Μουσουλιώτη. Ακόμη ένας υπέροχος άνθρωπος χάνει τη μάχη με την επάρατη νόσο!! Αιωνία σου η μνήμη...".

Χριστίνα Πελεκάνου
"Ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς που έβγαλε το κυπριακό θέατρο έφυγε σήμερα το πρωί, ο Ανδρέας Μουσουλιώτης. Προσωπικά τον γνώριζα από μικρό παιδί και τον εκτιμούσα. Αιώνια σου η μνήμη αγαπημένε μου... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

Tags Ανδρέας Μουσουλιώτης, θανατος ανδρεα μουσουλιώτη, λουκία μιχαηλ μουσουλιωτη, Λουκία Μιχαήλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0281 s // Total time: 0.0285 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X