Κύπριοι ηθοποιοί: Μιλάνε για τον Ανδρέα Μουσουλιώτη


Κύπριοι ηθοποιοί: Μιλάνε για τον Ανδρέα Μουσουλιώτη

\"Χάσαμε ένα σπουδαίο άνθρωπο\"

Με την είδηση του θανάτου του όλοι πάγωσαν! Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον αγαπημένο τους Ανδρέα ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του και την επάρατη νόσο.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑΣ

"Βρίσκομαι εδώ, δίπλα στην Λουκία! Δεν έχω λόγια… Χάσαμε ένα σπουδαίο άνθρωπο που δεν είχε κακό λόγο για κανένα. Έχασα ένα πολύ καλό φίλο και συνεργάτη".

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
"Τον Ανδρέα είχα την χαρά να τον γνωρίσω από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο, το 1991. Ήμασταν μαζί στο Θέατρο Ένα και γίναμε φίλοι πολύ γρήγορα γιατί ήταν ένας άνθρωπος ανοικτός και με πολύ χιούμορ και έτσι θέλω να τον θυμάμαι… Πάντα χαμογελαστό! Την αγάπη μου στην Λουκία που η απώλεια θα της κοστίσει πιο πολύ από τον κάθε άλλο".

ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
"Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του κυπριακού θεάτρου. Είναι από τους πρωτεργάτες του χώρου, ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια και με πολύ αγάπη για την τέχνη του. Είναι μεγάλη η απώλεια αλλά τέτοια ταλέντα και τέτοιοι δημιουργοί στυλοβάτες του θεάτρου θα μείνουν για πάντα στην ιστορία και στις καρδιές μας".

ΖΩΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
"Με τον 'Λαλάκη', έτσι τον λέγαμε εμείς οι ηθοποιοί από ένα ρόλο που έκανε πριν χρόνια, συναντιόμασταν τα τελευταία οκτώ χρόνια κάθε Δευτέρα για την ραδιοφωνική εκπομπή "Ψητό την Κυριακή" και λέγαμε τα νέα μας. Μόλις τώρα το έχω πληροφορηθεί και δεν το πιστεύω! Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εύχομαι να είναι καλά εκεί που πάει και κουράγιο στην Λουκία και στην οικογένεια γενικότερα".

Tags Ανδρέας Μουσουλιώτης, Αχιλλέασ Γραμματικόπουλος, Σοφοκλης Κασκαούνιας, ζωη κυπριανού, έλενα ευσταθίου, θανατος ανδρεα μουσουλιώτη, λουκία μιχαηλ μουσουλιωτη, Λουκία Μιχαήλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 6.2989 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3340 s // Total time: 6.6329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X