Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Το παιδί μου δεν είναι του άνδρα μου»


Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Το παιδί μου δεν είναι του άνδρα μου»

Η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News αποκάλυψε πως το παιδί της δεν είναι του άνδρα της.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε μια τρέλα που κάνατε για χάρη ενός αρσενικού; «Δεν ήταν τρέλα ήταν απόφαση, τότε που αποφάσισα να κρατήσω το παιδί  μου, την κόρη μου. Ήταν καρπός μιας πολύς μεγάλης αγάπης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια».

Ο σύζυγός σας γνώριζε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του; «Ε βέβαια. Έγκυος ήμουν όταν παντρευτήκαμε».

Και πώς σας ήρθε να αποκαλύψετε στο παιδί σας την αλήθεια ύστερα από τόσα χρόνια; «Ήρθε η στιγμή που  μαλώσαμε άσχημα με τον άνδρα μου και ξεκλείδωσα το στόμα μου. Με ρώτησε η κόρη μου: “Γιατί, μανούλα, κάθε φορά που μαλώνεις με το μπαμπά, του λες ότι αυτό το παιδί σου το πλήρωσες χρυσό και δείχνεις εμένα; Τι εννοείς;”. Και της είπα: “Μαρίνα μου  πιάσε κάθισμα και θα σου πω, αγάπη μου. Δεν είναι ο μπαμπάς σου αυτός. Ο δικός σου ήταν κι εκείνος Πόντιος, λεγόταν Ευμένης και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα, αλλά οι γονείς του δε με θέλανε γιατί έπαιζα ακορντεόν και τραγουδούσα”. Πάγωσε το κορίτσι, μου είπε: “Εγώ έχω για πατέρα μου αυτόν που γνώρισα σε όλα μου τα χρόνια. Και το μόνο που θέλω είναι μη μαλώνετε”, τόνισε γεμάτη ειλικρίνεια η Μαριώ, η σπουδαία ρεμπέτισσα της χώρας μας.

Tags μαριω, παιδι, ανδρας, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5618 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3491 s // Total time: 2.9109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X