Ο Ρονάλντο στη νέα καμπάνια της Emirates


Ο Ρονάλντο στη νέα καμπάνια της Emirates

Σήμερα, η Emirates Airline, ένας Official FIFA Worldwide Partner, ανακοίνωσε ότι o Κριστιάνο Ρονάλντο, Πορτογάλος αρχηγός και νικητής του FIFA Ballon d\'Or 2013, είναι ο καινούριος Παγκόσμιος Πρεσβευτής της.

Στην ίδια συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, η αεροπορική εταιρία επίσης έκανε πρεμιέρα του βίντεο της καμπάνιας που δείχνει τον σούπερσταρ του ποδοσφαίρου δίπλα στο Βραζιλιάνο θρύλο και συνάδελφο Παγκόσμιο Πρεσβευτή για την Emirates, Πελέ.

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και πόθων, έφερε τα δύο είδωλα του ποδοσφαίρου μαζί με τους οπαδούς στο onboard lounge της A380 ναυαρχίδας του σε μια νέα ψηφιακή καμπάνια, η οποία ξεκίνησε σήμερα σε όλο τον κόσμο. Κάθε γενιά των θαυμαστών του ποδοσφαίρου έχει έναν ήρωα, αλλά πολλοί έχουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Είτε είναι ο Ρονάλντο, ο Πελέ ή κάποιος άλλος, η συζήτηση θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η ανακοίνωση έρχεται μόλις 74 ημέρες πριν το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο ξεκινήσει στην πατρίδα του Πελέ, την Βραζιλία. Ονομαζόμενος δύο φορές ως FIFA Player of the Year, ο Ρονάλντο, ο οποίος παίζει για την υπό την χορηγία της Emirates Ρεάλ Μαδρίτης, θα οδηγήσει την εθνική ομάδα του στη Νότια Αμερική για να ανταγωνιστεί στο τρίτο τουρνουά του, το δεύτερο του ως αρχηγός. Κάνοντας το ντεμπούτο του στην πρώτη του ομάδα για τη χώρα του το 2003, έχει από τότε αντιπροσωπεύσει τη χώρα του με την εθνική ομάδα πάνω από 100 φορές, κατέχοντας το ρεκόρ για το νεότερο Πορτογάλο παίκτη που έφτασε αυτό τον αριθμό δημιουργώντας παράλληλα το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ.
Τον Ιανουάριο, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τον τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Πελέ, ως τον πρώτο Παγκόσμιο Πρεσβευτή της από το 2006 Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία, όταν ο Franz Beckenbauer συμμετείχε. Συνεχίζοντας την παράδοση της συνεργασίας μόνο με τους καλύτερους στο είδος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η ιδανική επιλογή για να σταθεί δίπλα στον Πελέ.

Ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President of Corporate Communications and Brand της Emirates, δήλωσε: «Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Πελέ είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ότι τα ονόματα και τα πρόσωπά τους είναι συνώνυμα με την κορυφαία ποιότητα του ποδοσφαίρου, αλλά και ότι έχουν την ικανότητα να εμπνεύσουν και να συνδεθούν με τους ανθρώπους εντός και εκτός του αθλητισμού. Κάθε χρόνο η Emirates συμμετέχει σε περισσότερα από 200 αθλητικά γεγονότα, όπου οι οπαδοί και οι πελάτες μοιράζονται αποκλειστικές εμπειρίες. Η καμπάνια αυτή αντανακλά τη φιλοσοφία της Emirates να πάει πέρα από τη μεταφορά ανθρώπων και να τους συνδέσει μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα είδωλο για αυτή τη γενιά των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο σήμερα. Έχει σπάσει ρεκόρ και κέρδισε βραβεία σε όλη την καριέρα του. Είναι τεράστια ταλαντούχος, αλλά δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Αντιθέτως, εργάζεται σκληρά για να συνεχίσει να πιέζει τον εαυτό του σε νέα ύψη. Αυτό το ήθος, καθώς και η ικανότητά του να εμπνεύσει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο είναι ο λόγος που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί του».
Ως official FIFA Partner από το 2006, η Emirates έχει ασχοληθεί με τo FIFA Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, το FIFA U20 και το U17 Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA - συμπεριλαμβανόμενης της επερχόμενης εκδήλωσης του 2014 στη Βραζιλία.
Λειτουργώντας καθημερινά πτήσεις από το Ντουμπάι προς Ρίο ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο, η Emirates αναμένεται να μεταφέρει πάνω από 18.000 επιβάτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά, που διαρκεί ένα μήνα, αυτό τον χρόνο. Η αεροπορική εταιρεία συνδέει τη Βραζιλία και τη νοτιοαμερικανική ήπειρο με τον κόσμο, διευκολύνοντας το εμπόριο και τον τουρισμό με αεροπορικές συνδέσεις πέρα από το Ντουμπάι προς την Άπω Ανατολή, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://youtu.be/OFbryriZ3is για να παρακολουθήσετε το βίντεο ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε  την emirates.com/alltimegreats.
Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates στην Κύπρο εξυπηρετούνται από ένα αεροσκάφος B777 που συνδέει την Κύπρο με πάνω από 140 προορισμούς σε έξι ηπείρους. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί τακτικές πτήσεις από Λάρνακα στο Ντουμπάι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Σε αυτές τις ημέρες το πρωί, το EK 107 έρχεται από το Ντουμπάι, ενώ το απόγευμα το EK108 έρχεται από τη Μάλτα στην πτήση της επιστροφής στο Ντουμπάι.

Πληροφορίες για την Emirates

Η Emirates συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο της αεροπορικής εταιρείας από διεθνείς αθλητικές και πολιτιστικές χορηγίες φέρνει τους ανθρώπους μαζί για να ανακαλύψουν, να απολαύσουν και να μοιραστούν εμπλουτισμένες εμπειρίες.
Κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, όπως η Άρσεναλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν, η Παρί Σεν Ζερμέν, το Αμβούργο ΣΦ, ο ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Νέα Υόρκη Cosmos φέρουν τις ‘Fly Emirates’ φανέλες. Η Emirates είναι ένας Official FIFA Worldwide Partner και η Official Airline της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Zain Saudi Professional League. Η δέσμευση της Emirates σε άλλα αθλήματα περιλαμβάνουν το Τένις (ATP World Tour, Emirates ATP Rankings, Emirates Airline USA Open Series, US Open, French Open), Γκολφ (Emirates Australian Open Championship, DP World Tour Championship), Κρίκετ (Όλα τα σημαντικά ICC events and ICC Elite Panel of Umpires), Ιπποδρομίες (Emirates Melbourne Cup, Dubai World Cup), Australian Rules Football (Collingwood FC), Ράγκμπι (Emirates Airline Dubai Rugby Sevens, Κύριος Χορηγός του USA Rugby) και Formula One (Global Partner).
Επίσης, ως ένας αφοσιωμένος υποστηρικτής της παγκόσμιας τέχνης και του πολιτισμού, η Emirates είναι υπερήφανη που χορηγεί τις Συμφωνικές Ορχήστρες του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης, καθώς και την San Francisco Symphony και παγκόσμιας κλάσης εκδηλώσεις, όπως το Dubai International Film Festival, το Emirates Airline Festival of Literature και Emirates Airline Dubai Jazz Festival.

Tags Emirates


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4512 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4175 s // Total time: 2.8686 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X