“Smirnoff Midnight Circus” by Smirnoff


“Smirnoff Midnight Circus” by Smirnoff

Η Smirnoff, η πρώτη βότκα σε πωλήσεις στον κόσμο, για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει αναζωογονώντας την νυχτερινή διασκέδαση με το λανσάρισμα του Smirnoff Midnight Circus

Πρόκειται για μια παγκόσμια περιοδεία από ξεχωριστές εμπειρίες νυχτερινής διασκέδασης σε περισσότερα από 25 μέρη του πλανήτη.

Το Smirnoff Midnight Circus δεν είναι ένα τσίρκο με την παραδοσιακή έννοια της λέξης, αλλά μια μοντέρνα ερμηνεία της Smirnoff σε συνεργασία με εκπληκτικούς, μοναδικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, οι όποιοι εμπνευστήκαν από τα πιο καινούρια και πιο ξεχωριστά θεάματα της νυχτερινής ζωής.

Για να εκπληρώσει το όραμα της, η Smirnoff, συνεργάζεται με τον διάσημο καλλιτέχνη και φωτογράφο David LaChapelle για να δημιουργήσει μια κατασκευή με interactive art η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μεξικό και στην Μπανγκόκ στις 7 και 15 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Από την κατασκευή αυτή εμπνέεται και η σειρά καινοτόμων εμπειριών που θα λάβουν μέρος σε διάφορα μέρη στον κόσμο μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

«Αυτό που μoυ κίνησε το ενδιαφέρον σε αυτό το project ήταν οι δημιουργικές του δυνατότητες και η επιθυμία της Smirnoff να μην μου θέσει όρια και να με αφήσει να υλοποιήσω όλες μου τις ιδέες», είπε ο David LaChapelle. «Η κατασκευή αυτή ενσωματώνει μία φουτουριστική εικόνα της νυχτερινής ζωής σήμερα, με καινοτόμα body art και διακόσμηση».  Τo έργο του LaChapelle, “You’re In My Head,” που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, θα ξυπνά συναισθήματα μαγείας και μυστηρίου. Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από παραδόσεις χορού και μουσικής του σύγχρονου παγκόσμιου πολιτισμού. Ρίξετε μια γρήγορη ματιά στη δημιουργική διαδικασία και τη συνεργασία της Smirnoff και του David LaChapelle.

Σε πάρτι που θα γίνουν σε όλο τον κόσμο, οι fans της Smirnoff θα έχουν την ευκαιρία να δουν DJ’s, καλλιτέχνες και παραστάσεις που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ. Τα events αυτά θα έχουν δύο θέματα: τα “Secret Sessions”, events σε ασυνήθιστους χώρους με μυστικές παραστάσεις από  κορυφαίους καλλιτέχνες και τα “Illuminato”, φαντασμαγορικά events με τη χρήση ειδικού φωτισμού.

Με το Smirnoff Midnight Circus η Smirnoff έρχεται να αποδείξει για άλλη μια φορά πως μόνο η Smirnoff ξέρει τι πάει να πει πραγματική νυχτερινή διασκέδαση και πως συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες της με παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες. Τους επόμενους 3 μήνες αναμένονται πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές εμπειρίες σε γνωστά clubs του νησιού μας που θα αφήσουν τους πάντες άναυδους! Για περισσότερες πληροφορίες για το Smirnoff Midnight Circus και τις εκπλήξεις που αναμένονται στη Κύπρο μπορείτε να επιστεφθείτε την επίσημη σελίδα της Smirnoff στο facebook.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Smirnoff στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

Tags Food, drink, smirnoff


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4512 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3570 s // Total time: 2.8082 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X