Tζουλιάνα Γεωργαλλίδου: Από την πασαρέλα στη Νομική [video]


Tζουλιάνα Γεωργαλλίδου: Από την πασαρέλα στη Νομική [video]

Περήφανη έκανε την Κύπρο δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία κατέκτησε το βραβείο ‘Debate Champion’ στο Διαγωνισμό Προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών (Model United Nations).

Ο λόγος για την Τζουλιάνα Γεωργαλλίδου. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η μόλις 21 ετών Κύπρια απασχολεί τα ΜΜΕ, καθώς, πριν από δύο χρόνια, έλαβε μέρος στα Καλλιστεία Ομορφιάς Star Κύπρος κατακτώντας τη θέση τής 2ης Αναπληρωματικής. Η Τζουλιάνα Γεωργαλλίδου εντυπωσίασε αναλύοντας τα ζήτημα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις Σεϋχέλλες κερδίζοντας έτσι το βραβείο και κάνοντας περήφανη όλη την Κύπρο.

Έλαμψε στα καλλιστεία

Η Τζουλιάνα Γεωργαλλίδου είναι γνωστή όχι μόνο για την τεράστια επιτυχία στο Διαγωνισμό Προσομοίωσης αλλά και για την εντυπωσιακή της παρουσία στο διαγωνισμό Star Κύπρου 2012. «Τότε, είχα ταξιδέψει στη Βρετανία με σκοπό να σπουδάσω Νομική. Ωστόσο επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη, αποφάσισα να επιστρέψω στη χώρα μας και να συμμετάσχω στις παγκύπριες εξετάσεις. Από τότε μέχρι την πραγματοποίηση των εξετάσεων υπήρξε ένα κενό (gap year) και τότε σκέφτηκα να λάβω μέρος στα καλλιστεία που διεξάγονταν εκείνη ακριβώς την περίοδο». Όπως φάνηκε στη συνέχεια, η συμμετοχή της στο διαγωνισμό επέφερε θετικά αποτελέσματα. «Δεν μετανιώνω που είχα συμμετάσχει, γιατί (σημ. τα Καλλιστεία) μου έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι αισθανόμουν πιο άνετα όταν έπρεπε να μιλήσω μπροστά σε χιλιάδες κόσμου», είπε στο SigmaLive η 21χρονη βραβεύουσα.

"Το μέλλον μου ανήκει στη Νομική"

Τέλος, σε ερώτησή μας για το αν θα ακολουθήσει την καριέρα της νομικού ή.. του μοντέλου, η δυναμική Τζουλιάνα είπε «Το μόντελιγκ ήταν κάτι που έγινε και τελείωσε. Πλέον στόχος μου είναι να ασχοληθώ με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις Διεθνείς Σχέσεις».

Tags Τζουλιάνα Γεωργαλλίδου, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, κυπρος, διακριση, μοντελο, δικηγορος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5795 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3501 s // Total time: 2.9296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X