Τα 5 “bonus” του personal training


Τα 5 “bonus” του personal training

Δείτε το ως μια μορφή αποτελεσματικής εκγύμνασης και προαγωγής της υγείας με γρήγορα αποτελέσματα, παρά σαν τη μόδα της εποχής.

Εξάλλου, ένας γυμναστής θα ασχολείται αποκλειστικά με σας στο χρόνο και το χρόνο που εσείς θα επιλέγετε, βάσει προγράμματος διαμορφωμένου ειδικά για εσάς! Το γεγονός αυτό προσθέτει πολλά “bonus” στο προφίλ του personal training. Δείτε τα βασικότερα:

1. Ένας ειδικός θα σε καθοδηγεί, θα σε επιβλέπει και θα έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα, το οποίο θα προσαρμόζει ανά πάσα στιγμή, πάντοτε ανάλογα με τους στόχους, τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τις αδυναμίες ή τα προβλήματα υγείας που πιθανόν αντιμετωπίζεις.

2. Έχεις την ευχέρεια επιλογής γυμναστή - personal trainer, που να πληρεί τα κριτήρια τα οποία θέτεις. Θα πρέπει απαραιτήτως να είναι πτυχιούχος επιστήμονας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έτσι ώστε να έχει τις απαραίτητες γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας, βιολογίας και άλλες, που θα αποτελούν εγγύηση όχι μόνο για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, αλλά και για την απαιτούμενη ασφάλειά σου και την αποφυγή τραυματισμών.

3. O personal trainer θα είναι σε συνεχή επαφή με το θεράποντα ιατρό σου, σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγείας, και βάσει της συνεννόησης των δυο θα διαμορφώνεται το πρόγραμμα των προπονήσεων.

4. Οι προσωπικές προπονήσεις μπορούν να γίνουν παντού. Από την αίθουσα μηχανημάτων ενός γυμναστηρίου ή το κολυμβητήριο μέχρι το πάρκο της γειτονίας, την παραλία ή ακόμα και το σπίτι σου, με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, τον οποίο θα φέρει ο γυμναστής ή μόνο με το βάρος του σώματός σου.

5. Το personal training κάνει για όλους γιατί προσαρμόζεται αναλόγως. Για ένα υπέρβαρο δεκάχρονο παιδάκι, για μια έφηβη με κύφωση, για μια κυρία που επιθυμεί καλλίγραμμη σιλουέτα, για μια γιαγιά με πόνους στα γόνατα, για ένα κύριο με παραπανίσια κιλά και όχι μόνο!

ΦΑΝΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
Bokwa Fitness Instructor,
Group και Personal Trainer,
Salto Health and Fitness
saltohealthandfitness@hotmail.com

Tags personal training, γυμναστικη, θερμίδες, Σώμα, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9981 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3639 s // Total time: 3.3620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X