The Voice: Δείτε με ποια διαδικασία θα προκύψει ο μεγάλος νικητής


The Voice: Δείτε με ποια διαδικασία θα προκύψει ο μεγάλος νικητής

Τo Σάββατο 22 Μαρτίου ολοκληρώνονται τα Battles του

Τo Σάββατο 22 Μαρτίου ολοκληρώνονται τα Battles του. Και από το τέλος Μαρτίου αρχίζουν τα live, η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του μουσικού σόου. Κατά τη διάρκεια τους το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολλές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες -οι διαγωνιζόμενο θα μοιραστούν τη σκηνή με τους coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Τι θα γίνει όμως στo 6o live του μουσικού σόου; Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες:
1ο  & 2ο live
Εδώ έχουν απομείνει 32 διαγωνιζόμενοι, οι 16 από τους οποίους θα εμφανιστούν στο 1ο live και οι υπόλοιποι 16 στο 2o live. Στο 1ο διαγωνίζονται 4 παίκτες από κάθε ομάδα και καθεμία από τις 4 συνολικά ομάδες διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα ανοίγουν οι γραμμές, για τους 4 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια οι 4 παίκτες τραγουδούν και λαμβάνουν τα σχόλια των coach. Μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ο τέταρτος διαγωνιζόμενος οι γραμμές για τη συγκεκριμένη ομάδα κλείνουν. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει την απόφαση του κοινού -ποιος από τους 4 διαγωνιζόμενους συγκέντρωσε από το κοινό τις περισσότερες ψήφους, ο οποίος "σώζεται" και συνεχίζει στο 3ο live. Στη συνέχεια o coach της ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα "σώσει" ο ίδιος για να συνεχίσει και εκείνος στο 3ο live. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που μένουν αποχωρούν από το show. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και στο 2ο live, οπότε 8 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν για το 3 live.
3ο live
Εδώ διαγωνίζονται 16 παίκτες, 4 από κάθε ομάδα και κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν ακόμα αρχίσει ο διαγωνισμός ανοίγουν οι γραμμές για την εκάστοτε ομάδα και κλείνουν αφού εμφανιστεί και ο τελευταίος από τους 4 διαγωνιζόμενους. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει τα ονόματα των 2 διαγωνιζόμενων που το κοινό αποφάσισε να παραμείνουν στο σόου. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ζητάει από τον coach της ομάδας να αποφασίσει ποιος είναι ο 3ος διαγωνιζόμενος που ο ίδιος θέλει να συνεχίσει μαζί του στο επόμενο live. Έτσι σε αυτό το live o κάθε coach "χάνει" έναν παίκτη.
4ο live
Στο 4ο live θα τραγουδήσουν 12 διαγωνιζόμενοι, 3 από κάθε ομάδα. Η διαδικασία παραμένει ίδια, όπως και στα  προηγούμενα live. Στο τέλος του θα παραμείνουν στο show 8 παίκτες.
5ο live
Στο 5ο live θα διαγωνιστούν 8 τραγουδιστές, 2 από κάθε ομάδα. Στον τελικό του σόου θα προκριθούν 4 διαγωνιζόμενοι. Καθένας από τους 4 παίκτες εκπροσωπεί μία από τις 4 ομάδες.
6ο live
Στον τελικό θα εμφανιστούν οι 4 επικρατέστεροι διαγωνιζόμενοι. Στο τέλος του, αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής, η νέα φωνή της Ελλάδας.

Tags the voice, σοου, show, αντωνης ρεμος, μελινα ασλανιδου, μιχάλης κουινέλης, δεσποινα βανδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0778 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3765 s // Total time: 2.4542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X