Σεξ με τον πρώην; Μάθε τι και πως


Σεξ με τον πρώην; Μάθε τι και πως

Το σεξ με τον πρώην είναι μία εμπειρία που μερικές φορές μπορεί να είναι ακόμα και απαραίτητη για να μπορέσεις να πας παρακάτω, αλλά τις περισσότερες φορές καλά θα κάνεις να την αντιμετωπίσεις ως ένα οριστικό «αντίο».  

Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι πραγματικά τελείωσε το μεταξύ σας.
Όταν κάνεις σεξ μαζί του –ακόμα και αν είναι καλό – αμέσως μετά υπάρχει ένας τεράστιος χρόνος αμηχανίας που είστε υποχρεωμένοι και οι δύο να διαχειριστείτε με έναν τρόπο. Ακόμα και αν αυτή η διαχείριση έχει ένα χιουμοριστικό και θετικό πρόσημο, δεν παύει να υπάρχει αμηχανία με έναν άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήσασταν μαζί και αγαπημένοι. Μπορεί το σώμα σου να τον θυμάται και να προσαρμόζεται αμέσως, αλλά (!) το μυαλό σου δεν τον ξεχνάει και αντιδρά! Είναι πλέον η ώρα να το παραδεχτείς -είτε το θέλεις και είσαι έτοιμη γι’ αυτό, είτε όχι- και μάλιστα  απαλλαγμένη πια από τις όποιες ορμονικές θολούρες ή από διάφορα απωθημένα: σας τελείωσε! Τι έμαθες; Υπήρξε λόγος που χωρίσατε και αυτός ο λόγος εξακολουθεί να υπάρχει.

Σε κάνει να παραιτηθείς από την ελπίδα ότι εκείνος θα αλλάξει.
Αν ακόμα και μέχρι το χωρισμό σας ένα κομμάτι σου πίστευε ότι εκείνος θα αλλάξει και θα γίνει ο άντρας που θέλεις εσύ να είναι, το να κάνεις σεξ μαζί του μπορεί πριν, να φαίνεται ως η τελειότερη ευκαιρία για να γίνει η αλλαγή αυτή, αλλά τη στιγμή που θα ξεκινήσει η μετά-σεξ εποχή θα συνειδητοποιήσεις και εσύ από μόνη σου – με πιο καθαρό μυαλό πια- πόσο, μα πόσο λάθος ήταν εξ αρχής η ελπίδα σου αυτή! Τι έμαθες; Ο άνθρωπος δεν αλλάζει!

Σου προσφέρει την ευκαιρία να του φερθείς εσύ άσχημα αυτή τη φορά.
Αν ο εν λόγω τύπος δεν ήταν και πολύ εντάξει απέναντι σου, είναι πολύ ωραίο και ανακουφιστικό το να έχεις- έστω και για λίγο - την ευκαιρία να πάρεις την εκδίκηση σου, ώστε να σταματήσεις να αισθάνεσαι ένα θύμα! Προφανώς το σεξ είναι η καλύτερη και πιο σίγουρη οδός για να ασκήσεις έλεγχο σε ένα άντρα -ή ακόμα και για να τον εκδικηθείς! Δεν εννοούμε τίποτα φοβερό, αφού απλώς και μόνο το να τον απορρίψεις σαν εραστή αρκεί για να αισθανθείς ότι έχεις τον έλεγχο και άρα να νιώσεις πολύ καλύτερα με τη διαχείριση της μεταξύ σας σχέσης, αλλά (!) και με τον εαυτό σου. Τι έμαθες; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Είναι αναπόφευκτο το ν' ανοίξει συζήτηση επανασύνδεσης.
Ας το παραδεχτούμε: αν κίνητρο σου ήταν μόνο το να κάνεις ένα καλό και δοκιμασμένο σεξ, την πάτησες! Γιατί;  Είναι γενικά  πολύ πιο δύσκολο να «ξεφορτώσεις» ένα απλό one-night stand από το να «ξεφορτώσεις» έναν πρώην, δεν το καταλαβαίνεις; Άσε που οι πιθανότητες να ανοίξει μια συζήτηση για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση ανεβαίνουν κατακόρυφα τη στιγμή που ένας από του δυο σας θα φτιάξει καφέ να πιείτε μαζί το πρωί, γιατί ας μη γελιόμαστε: κάποιος θα φτιάξει! Τι έμαθες; Αν θες απλώς να κάνεις ένα σεξ, μείνε μακριά από τον πρώην σου και βρες ένα άλλο.

Tags σεξ, πρώην, ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΑΝΤΙΟ, χωρισμος, καυγάς, ΑΠΟΡΡΙΨΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3870 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2367 s // Total time: 2.6237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X