Τα θρυλικά supermodels των '90s ενώνονται ξανά


Τα θρυλικά supermodels των

Η Naomi Campbell αποκάλυψε το νεό project που θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.  

Tα μοντέλα της δεκαετίας του 1990 αποτελούσαν φαινόμενο για την βιομηχανία της μόδας και των μίντια γενικότερα. Οι Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista, Stephanie Seymour, Kate Moss και Claudia Schiffer κατακτούσαν τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών μόδας και απασχολούσαν με κάθε νέο τους βήμα.

Όπως μάλιστα δήλωσε η ίδια η Naomi Campbell στο κανάλι CBS στην εκπομπή “The Face” πρόκειται να συνεργαστούν ξανά για μία τελευταία φορά: «Έμφανίστηκα ανάμεσα σε ένα γκρουπ υπέροχων γυναικών και δυστυχώς αυτό το γκρουπ δεν υπάρχει πια. Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν η εποχή και οι σχεδιαστές. Συνεργαζόμασταν όλες με τους Gianni Versace, Azzedine Alaïa, Marc Jacobs, Calvin Klein και Ralph Lauren την ίδια στιγμή», παραδέχεται και αποκαλύπτει: «Τις τελευταίες εβδομάδες όμως δουλεύουμε ξανά όλες μαζί»!

Φυσικά όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Campbell που και για ποιο project δουλεύουν όλες μαζί, εκείνη δεν του αποκάλυψε τίποτα παραπάνω, παρά μόνο ότι συναντιούνται σε ένα όμορφο, ηλιόλουστο και ζεστό περιβάλλον.

Ότι και να ετοιμάζουν όμως το σιγουρο είναι ότι θα είναι μοναδικό, αφού μιλάμε για κορυφαία μοντέλα που στιγμάτισαν μια ολόκληρη δεκαετία.

Δες εδώ την Naomi Campbell στο CBS:

http://www.youtube.com/watch?v=QAyJG8zeObA

Tags top models, NAOMI CAMBELL


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0068 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0441 s // Total time: 0.0509 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X