Ήρθε η ώρα για πρόβα νυφικού


Ήρθε η ώρα για πρόβα νυφικού

Και ήρθε η ώρα που ονειρεύεται κάθε νύφη από μικρό παιδί: η πρόβα νυφικού. Από που όμως να ξεκινήσει, ποιο είναι το κατάλληλο, κι άλλες τόσες απορίες μπορεί να βασανίζουν το μυαλό της μέλλουσα νύφης. Πώς να τις λύσει; Διαβάζοντας φυσικά τις πιο κάτω συμβουλές...  

Πού; Αν γνωρίζεις το που θα γίνει ο γάμος, αυτό θα σε βοηθήσει καλύτερα στο ψάξιμο. Μήπως ο γάμος θα γίνει σε παραλία; Τότε ξέχνα τα νυφικά με μακριές ουρές και τα πολλά ντραπέ! Θα παντρευτείς σε εκκλησία; Τότε καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολύ κοντά ή τα πολύ αποκαλυπτικά νυφικά και γενικά οτιδήποτε θυμίζει κοκτέιλ πάρτι.

Προϋπολογισμός; Υπολόγισε πόσα θέλεις να ξοδέψεις στο νυφικό, ώστε να μπορείς να ενημερώσεις τις πωλήτριες για το τι να σου φέρουν να δοκιμάσεις. Έτσι δεν θα κλαις για νυφικό που δοκίμασες, «ερωτεύτηκες» και τελικά δεν έχεις τα χρήματα να το αγοράσεις. Συνήθως ένα νυφικό συμπεριλαμβανομένου του βέλους και των παρεμφερή αξεσουάρ, στοιχίζει 10 με 15 τοις εκατό του συνολικού κόστους του γάμου.

Πότε; Άρχισε το ψάξιμο έξι με εννέα μήνες πριν από το γάμο σου. Φυσικά αν είσαι τυχερή μπορεί να το πετύχεις από την πρώτη και να μη θέλει ούτε πολλές διορθώσεις. Καλό θα ήταν προηγουμένως να ρίξεις μια ματιά σε περιοδικά για νύφες (όπως το Γάμος & Νυφικό), σε βιβλία, σε ιστοσελίδες για να μάθεις για τα υφάσματα, τις νέες τάσεις κλπ. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς γυρεύεις. Φτιάξε επίσης ένα φάιλ με φωτογραφίες νυφικών ή λεπτομέρειες που σου αρέσουν και μην ξεχνάς να το κουβαλάς μαζί σου όταν θα ψωνίζεις.

Συμπληρωματικά... Πάρε μαζί σου όλα όσα θα ήθελες να ταιριάξεις με το νυφικό σου, όπως ένα πολύ εξαιρετικό περιδέραιο της μαμάς σου, το βέλος της γιαγιάς σου ή ακόμα και τα παπούτσια τα οποία θα φορέσεις εκείνη τη μέρα. Αυτό θα σε διευκολύνει στην επιλογή του καταλληλότερου νυφικού. Επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις και κάποιο άτομο μαζί σου που εμπιστεύεσαι απόλυτα την άποψή του, ώστε να σε βοηθήσει στην επιλογή.

Ανοιχτό μυαλό! Αυτό είναι ένα μάντρα που επαναλαμβάνουν όλοι οι διοργανωτές γάμων. Γι’ αυτό τόλμησε να δοκιμάσεις και νυφικά που δεν είναι του στυλ σου. Μπορεί να εκπλαγείς από το τι μπορείς να ανακαλύψεις ότι σου ταιριάζει.

Σημασία στην εφαρμογή. Μην κολλάς στο μέγεθος, αλλά δώσε σημασία στη σωστή εφαρμογή. Μπορεί συνήθως να φοράς 8, αλλά σε νυφικό να χρειάζεσαι 12. Και προπάντων μην πάρεις μικρότερό σου νυφικό με την ελπίδα ότι θα χάσεις βάρος.

Πρόβες, πρόβες... Συνήθως χρειάζονται δύο με τρεις πρόβες νυφικού για να σιγουρευτείς ότι θα σου πέφτει τέλεια. Καλό θα ήταν το πρώτο ραντεβού να γίνει δύο με τέσσερις μήνες πριν από το γάμο. Και να θυμάσαι να τσεκάρεις τα εξής: ότι μπορείς να σηκώνεις με ευκολία τα χέρια και ότι οι ραφές δεν σε ενοχλούν. Η τελευταία πρόβα πρέπει να γίνει μια έως δύο εβδομάδες πριν από το γεγονός. Καλό θα ήταν να παρευρεθούν στην πρόβα και όσοι θα σε βοηθήσουν να ετοιμαστείς τη μεγάλη εκείνη μέρα, όπως η μητέρα σου και οι πρώτες κουμπάρες.

Tags Νυφικο, ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ, προυπολογισμος, Σωματοτυπος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0431 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4537 s // Total time: 2.4968 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X