Who is who: Όλα όσα δεν ξέρετε για τις Κύπριες socialite!


Who is who: Όλα όσα δεν ξέρετε για τις Κύπριες socialite!

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες γι’ αυτές…

Τις βλέπετε στις κοσμικές στήλες των περιοδικών! Γνωρίζετε, όμως, who is who?. Αν όχι, το πιο κάτω θέμα θα σας λύση μερικές από τις απορίες σας…  

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΣΙΓΚΗ
Από τις πιο γνωστές socialites της Κύπρου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία από τους Ανδρέα και Νόνη Τσίγκη οι οποίοι έχουν την αλυσίδα καταστημάτων Mocassino στην Κύπρο. Η Βαλεντίνα σπούδασε στο Λονδίνο Οικονομικά και συνέχισε με ΜΒΑ. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Εθνική Τράπεζα. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Γιασεμίδη, πολιτικό μηχανικό και συνιδιοκτήτη του Lemon Park και του 1888 Wine & Cocktail Bar. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, την Celine και τον Μάξιμο. Έχει ακόμη ένα αδελφό, τον Δημήτρη που είναι παντρεμένος με την Αθηνά Σιηπιλλή.  

ΝΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία από τους Σόλων και Ήβη Ζεβλάρη. Στα 14 της χρόνια εγκατέλειψε την Κύπρο λόγω εισβολής με προορισμό το Λονδίνο. Έχει μια αδελφή, την Μαρία Μιλτιάδους. Σπούδασε Οικονομικά και Κοινολογία. Ήταν παντρεμένη με τον Λυκούργο Κυπριανού όπου μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Ήβη, την Σόλια και τον Κυπριανό.

ΤΕΡΕΖΑ ΗΛΙΑΔΟΥ – ΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκαν στην Λάρνακα και είναι δίδυμες. Κόρες του Νίκου Δημητρίου και της Ναδίνας Πούλια και αδελφές της Αλεξάνδρας Γαλανού. Ο πατέρας τους διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας επί καιρώ Μακαρίου και στις αρχές του 1973 έγινε ο πρώτος Κύπριος Πρέσβης στην Ουάσινγκτον. Στα 14 τους χρόνια πήγαν στο εσωτερικό Lowther College, στην Ουαλία ενώ αργότερα φοιτήσαν στο Mount Vernon College στην Ουάσινγκτον. Η Τερέζα πήρε δίπλωμα στο Mass Communication και η Αγγέλω στο Business Management Marketing ενώ μετά από αρκετά χρόνια παρακολούθησε και μαθήματα Interior Decoration Design στο Info College στο Λονδίνο. Η Αγγέλω ήταν παντρεμένη με τον διπλωμάτη, Μανώλη Καλαμίδα με τον οποίο χώρισε. Ξαναπαντρεύτηκε τον Δημητρό Δημητριάδη αλλά και πάλι χώρισε. Η Τερέζα είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ηλιάδη και μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Νίκο Ηλιάδη ενώ ο σύζυγος της έχει ακόμη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Βάσσο και την Αλίκη Ηλιάδη.

ΡΑΜΟΝΑ ΦΙΛΙΠ
Η Ραμόνα Φίλιπ γεννήθηκε στη Ρουμανία. Σπούδασε οικονομικά αλλά εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας. Ξεχωρίζει για το μοναδικό της στυλ και έχει βραβευτεί ως fashion designer στα Madame Figaro Γυναίκας της Χρονιάς 2008. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Χριστόφορο Τορναρίτη όπου μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, τον Γιώργο Αλέξανδρο και την Νικόλ. 

ΚΑΤΙΑ ΘΕΟΔΟΤΟΥ
Είναι κόρη του Ανδρέα και της Νάσως Παπαέλληνα και αδελφή της Μαρίνας Δημάδη και του Χρήστου Παπαέλληνα. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Βάσσο Θεοδότου ο οποίος είναι Διευθυντής των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ζουν στην Λεμεσό. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ελίνα που είναι παντρεμένη με τον Δήμο Μικελλίδη και τον Γιώργο Θεόδοτου, Διευθυντή Marketing των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενώ θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του νησιού μας.

ΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ
Κατάγεται από τις Πλάτρες όπου εκεί διατηρούσαν εστιατόριο για χρόνια. Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια έζησε στη Λεμεσό. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Άκη και της Νίτσας Αντωνιάδη. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Αραούζο, συνιδιοκτήτη της Opel και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, 
Είναι αδελφή με την σχεδιάστρια μόδας, Έλενα Αντωνιάδη.

ΤΑΝΙΑ ΣΚΟΡΔΑ
Λατρεύει την γυμναστική! Είναι κόρη του Μίκη και της Φλώρας Χατζηχριστοφή οι οποίοι είναι μέτοχοι στην υπεραγορά Αθηαινίτη. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Σκόρδα, υπεύθυνο μάρκετινγκ της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης, στη Λευκωσία. Έχουν δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Μιχαήλ.

ΛΕΙΑ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ
Είναι παντρεμένη με τον  Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗ.ΣΥ, Νίκο Τορναρίτη. Κόρη του επιχειρηματία Ανδρέα Έλληνα και της Μαρίας γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και έζησε στην Ελλάδα μέχρι το 1990 που παντρεύτηκε τον Νίκο. Σπούδασε Fashion Design and Merchandising στο American InterContinental University στο Λονδίνο και εργάζεται ως Σύμβουλος Τέχνης. Έχει ακόμη τρία αδέλφια, την Βίκυ Έλληνα, τον Λούκα Έλληνα και την Κατερίνα Νικολαϊδου. Οι δυο τις κόρες, Έμιλη και Μαρία σπουδάζουν στον Λονδίνο, Νομικά και Business.

Tags κύπριες socialite, κοσμικές, επώνυμες κύπριες, Τερέζα Ηλιάδου, αγγελω δημητριου, Ραμόνα Φίλιπ, ραμονα φιλιπ τορναριτη, Βαλεντίνα Τσιγκη, Νόνη Κυπριανού, λεια τορναρίτη, τανια σκορδα, γιουλα αραουζου, who is who?


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9349 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2248 s // Total time: 3.1597 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X