Ανάπλαση τώρα!


Ανάπλαση τώρα!

Αναζητώντας άριστα αισθητικά αποτελέσµατα, η Helena Rubinstein και η Laclinic Montreux -µία από τις διασηµότερες κλινικές οµορφιάς παγκοσµίως- δηµιούργησαν µία άνευ προηγουµένου συµµαχία γι\' αποτελεσµατικότητα στα όρια της αισθητικής ιατρικής

Η κλινική ιδρύθηκε το 2002 από τον πλαστικό χειρουργό δρ Michel Pfulg και είναι σήµερα παγκοσµίως διάσηµη για τη χρήση των πλέον αποτελεσµατικών τεχνικών της ιατρικής και της αισθητικής χειρουργικής. Αυτή η κλινική που είναι αφιερωµένη στην οµορφιά, συγκεντρώνει ταλαντούχους και εξειδικευµένους ειδικούς οι οποίοι συνδυάζουν την τέχνη µε την επιστήµη για να επιτυγχάνουν θεαµατικά αποτελέσµατα σε ένα πραγµατικά ξεχωριστό περιβάλλον. Στην κλινική, η ιατρική τελειότητα αξιολογείται µε την αισθητική αρτιότητα, ενώ οι χειρουργικές επεµβάσεις αποτελούν πάντα την ύστατη λύση. Για τη βελτίωση της υφής της επιδερµίδας, την ενίσχυση της λάµψης, την αύξηση της ενυδάτωσης και τη λείανση της επιδερµίδας εφαρµόζονται µέθοδοι, οι οποίες προσαρµόζονται έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τύπο της επιδερµίδας χρησιµοποιώντας πάντα τις λιγότερο επιθετικές, τις λιγότερο επεµβατικές και πλέον προηγµένες τεχνικές. Έτσι στην πρώτη γραµµή της καλλυντικής εξειδίκευσης δηµιουργήθηκε το πρώτο καλλυντικό προϊόν µεσοθεραπείας ανόρθωσης, η Re-Plasty, ένα αποτέλεσµα µιας πρωτοφανούς συµµαχίας της Helena Rubinstein µε την κλινική Laclinic-Μontreux, που προσφέρει από το σπίτι και στις πιο απαιτητικές γυναίκες, την καλύτερη εναλλακτική λύση αντί της ιατρικής αισθητικής.

RE-PLASTY MESOLIFT
Ο ορός της σειράς µε την υψηλότερη συγκέντρωση κυρίως σε ένα διάλυµα µεσοθεραπείας C10 µε υψηλή δόση αγνής Βιταµίνης C και φερουλικό οξύ. Η σύνθεσή του σχεδιάστηκε για να δρα στην πλαστικότητα και την υφή της επιδερµίδας. Χρησιµοποιείται µόνος του ή πριν από την κρέµα, ανάλογα µε τις ανάγκες της επιδερµίδας, κάθε πρωί.

RE-PLASTY HIGH DEFINITION PEEL
Ένα διάλυµα τριών οξέων –Γλυκολικό, Γαλακτικό, Φυτικό– το οποίο είναι εµπνευσµένο από το απολεπιστικό διάλυµα πίλινγκ που χρησιµοποιείται στην κλινική Laclinic-Montreux. Κάθε προϊόν της σειράς περιποίησης Prodigy Re-Plasty High Definition Peel περιέχει το Peel-Solution, σε συνδυασµό µε συγκεκριµένα συµπληρωµατικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν διορθωτική δράση και αντιγηραντική προστασία.

RE-PLASTY AGE RECOVERY
Η πρώτη κρέµα ηµέρας που λειτουργεί σαν ένα καλλυντικό "φόρεµα" γι’ αποκατάσταση των ζηµιών που προκαλούνται από την ηλικία. ∆ηµιουργεί ένα προστατευτικό φράγµα που δένει µε το δέρµα δίνοντας µια αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το προστατεύει από την ξηρότητα ενώ καταπολέµα τα σηµάδια της γήρανσης. Μέρα µε την ηµέρα, το δέρµα είναι ενισχύεται, οι γραµµές λειαίνονται και τα σηµάδια που σχετίζονται µε την ηλικία διορθώνονται.

RE-PLASTY AGE RECOVERY

Κρέµα νύχτας για επιτάχυνση της ανάπλασης. Με υψηλή συγκέντρωση σε pro-xylane, την υψηλότερη συγκέντρωση σε αυτό το ισχυρό µόριο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε µια κρέµα νύχτας. Η πρώτη κρέµα "επίδεσµος" έναντια σε όλα τα σηµάδια του χρόνου.

RE-PLASTY PRO FILLER
Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος συνδυάζει ένα βιολογικό Filler-Solution, το οποίο αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικού οξέος και το LR 2412, ένα αντιγηραντικό µόριο νέας γενιάς. ∆ιορθώνει τις ρυτίδες, αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερµίδας, αναζωογονεί εντατικά το πρόσωπο και το λαιµό.

Tags Helena Rubinstein, προσωπο, Ομορφια, face, beauty, skin care, επιδερμίδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0298 s // Total time: 0.0303 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X