Δημήτρης Γιαννέτος: Ο αγαπημένος των σταρ


Δημήτρης Γιαννέτος: Ο αγαπημένος των σταρ

Λίγο μετά τα Όσκαρ, ο –διεθνής πλέον– beauty expert δίνει τα μυστικά των red carpet looks της Maria Menounos, στα οποία αναφέρονται με αποθεωτικά σχόλια τα διεθνή Μέσα, και μιλά για τη νέα –συναρπαστική ζωή του– στο lala land (το γνωστό LA).

Πρώτη φορά συναντήθηκα με τη Maria πριν από τρία περίπου χρόνια στη Θεσσαλονίκη για μια φωτογράφιση για το Close Up, που έγινε πραγματικά σε πολύ πιεσμένο χρόνο. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που δεν προλάβαμε καλά καλά να συστηθούμε. Θυμάμαι πως είχε λίγο αργήσει, μάλιστα μου είπε πως κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα θέλει να δοκιμάζει όλες τις ελληνικές γεύσεις, οπότε είχε πάει πριν για σουβλάκι και την είχαν καθυστερήσει» περιγράφει ο Δημήτρης στο ελληνικό περιοδικό People την πρώτη φορά που συνάντησε την Ελληνοαμερικανίδα σταρ, με την οποία σήμερα συνεργάζεται.

Έκαναν σχεδόν δύο χρόνια να ξανασυναντηθούν. Πέρσι το καλοκαίρι, η Μαριέττα Χρουσαλά (αγαπημένη φίλη του Δημήτρη, με την οποία είναι χρόνια συνεργάτες, καθώς του εμπιστεύτηκε την εικόνα της όταν ακόμα εκείνος ήταν στα πρώτα του βήματα) βάφτιζε την κορούλα της, Μάργκω. Μία από τις νονές της μικρής θα ήταν η καλή της φίλη Maria Menounos. Ο Δημήτρης θα ήταν εκείνος που θα επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της μαμάς Μαριέττας και της νονάς Maria. Τελικά συναντήθηκαν μια μέρα πριν από τη βάφτιση για τη φωτογράφιση της Maria Menounos για το People και ξαναβρέθηκαν και την επομένη στη βάφτιση.

Tags δημητρης γιαννετος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4208 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4391 s // Total time: 2.8599 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X