11 προβλήματα στο sex που απασχολούν μόνο τα κορίτσια


11 προβλήματα στο sex που απασχολούν μόνο τα κορίτσια

Όταν έρχεται η στιγμή για σεξ τότε το μυαλουδάκι της γυναίκας πολλά αρχίζει να σκέφτεται. Μάθετε ποια είναι αυτά και απλά...μην τα σκέφτεστε γιατί σίγουρα θα σας χαλάσουν τη διάθεση αλλά...και τον οργασμό.  

1. Πως θα πεις σε κάποιον ότι έχεις περίοδο: Είστε πάνω στα μέλια και έχει έρθει η στιγμή του… σεξ. Είσαι έτοιμη και σου έρχεται η περίοδος. Αν δεν είναι αυτό πρόβλημα, τότε τι; Και όμως κάποια αγόρια μπορεί να δηλώσουν ότι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά έλα που δεν γίνεται (γιατί ας πούμε πονάς)!

2. Αγοράζεις καινούργια εσώρουχα και εκείνος δεν τα βλέπει: Είτε γιατί απλά σβήσατε τα φώτα, είτε γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρουν τα καινούργια σου, σούπερ σέξι εσώρουχα που τόσο χρόνο αφιέρωσες για να τα βρεις!

3. Δεν έχεις ξυριστεί: Εσύ έχεις το άγχος της… μακριάς τρίχας, όταν εκείνος δεν νοιάζεται για… τρίχες.

4. Σε απασχολεί αν θα είσαι όμορφη το πρωί που θα ξυπνήσετε: Όταν εκείνος δίπλα σου απλά το έχει ρίξει στον ύπνο…

5. Όταν έχεις ξεχάσει το μέικ απ- κονσίλερ- καλλυντικά σου για να φρεσκαριστείς του πρωί: Καταστροφή για σένα, αδιάφορο για εκείνον.

6. Όταν περιμένει να του φορέσεις το προφυλακτικό: Ποτέ όμως δεν κατάλαβες γιατί πρέπει να το κάνεις εσύ!

7. Όταν δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό: Σ’ αυτή την περίπτωση, ούτε που το διαπραγματεύεσαι!

8. Όταν αδυνατεί να εντοπίσει την κλειτορίδα σου: Μα ειλικρινά, τόσο αδιάφορο του είναι το θέμα που δεν έχει μπει στον κόπο να ψάξει; Ή ήταν πάντα το σεξ για πάρτη του;

9. Για το αν θα σε κρίνει για τα παχάκια σου: Πριν απ’ αυτόν, έχεις εσύ η ίδια καταδικάσει τον εαυτό σου και έχεις ρίξει την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα.

10. Για το πόσο καθαρά είναι τα σεντόνια στα οποία θα κάνετε σεξ ή αν ο συγκάτοικός του θα είναι στο δίπλα δωμάτιο: Τι τον νοιάζει, αλλά πόσο σε ανατριχιάζει η ιδέα της… βρώμας αλλά και του γεγονότος ότι κάποιος θα σας ακούει!

11.Να μην αφήσεις σημάδια: Εσύ θα το μαζέψεις τελικά εκείνο το ρημάδι το προφυλακτικό.

Tags σεξ, συναισθημα, γυναίκα, προφυλακτικο, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4814 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5182 s // Total time: 3.9996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X