Τα μυστικά για την τέλεια γαμήλια τούρτα


Τα μυστικά για την τέλεια γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα σε ένα γάμο και γι’ αυτό πρέπει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους. Μάλιστα λέγεται πως από την αρχαία εποχή η γαμήλια τούρτα ήταν σύμβολο ευημερίας και καλοτυχίας αλλά και γονιμότητας. Τι πρέπει να κάνουμε όμως για την τέλεια και πιο επιτυχημένη τούρτα του γάμου μας; Ακολουθούν οι απαντήσεις.  

-Δοκιμάστε πρίν διάφορα γλυκά και τούρτες ώστε να κάνετε την καλύτερη γευστική επιλογή. Η γαμήλια τούρτα σήμερα είναι ένα έργο τέχνης που χρειάζεται πολλές ώρες για να ετοιμαστεί, λίγες στιγμές για να το θαυμάσουν  και λίγα λεπτά για να καταναλωθεί. Άλλωστε οι περισσότεροι καλεσμένοι όταν θα την κοιτούν και θα εντυπωσιάζονται από την εξωτερική ομορφιά της, θα φαντάζονται την στιγμή που θα βουτήξουν το κουτάλι στην αφράτη σαντιγί και θα την λεηλατήσουν. Έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να τους απογοητεύσετε.

-Αφήστε την παραδοσιακή λευκή τούρτα και δώστε την ευκαιρία στον chef να δημιουργήσει  εντυπωσιακές συνθέσεις που θα κάνουν την διαφορά.

-Μην μένετε μόνο στην κλασική κρέμα αλλά επιλέξτε και από άλλες γεύσεις όπως καραμέλα, φυστίκι, φράουλα, στρατσιατέλα, τσίζ κέικ, τιραμισού, μπλάκ φόρεστ, ινδική καρύδα και πολλές άλλες.

-Να ξέρετε ώστε να υπολογίσετε σωστά πως 1 κιλό τούρτας  αντιστοιχεί σε 10 +/- ,1-2 καλεσμένους και η τιμή του κιλού είναι απο 9 ευρώ και πάνω.

-Ζητήστε να ετοιμαστεί το πολύ 2 ημέρες πριν την τελετή ώστε να εξασφαλίσετε την ποιότητά της και να αποφύγετε την κατάψυξή της.

-Ξεκινήστε 1-2 μήνες νωρίτερα με αρκετή έρευνα και δοκιμές ( αν φυσικά δεν έχετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο που να εμπιστεύεστε απόλυτα ) με γνώμονα την ποιότηατ, την αισθητική και φυσικά την τιμή.

Tags γαμήλια τούρτα, Γαμος, Νυφη, δεξιωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8455 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2035 s // Total time: 3.0490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X