Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΙΓΜΑ για την εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" με παρουσιάστρια την Κατερίνα Χριστοφίδου


Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΙΓΜΑ για την εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" με παρουσιάστρια την Κατερίνα Χριστοφίδου

Όλες οι λεπτομέρειες!

Από την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου την σκυτάλη της παρουσιάσης της εκπομπής "Πρωτοσέλιδο" του ΣΙΓΜΑ παίρνει η Κατερίνα Χριστοφίδου όπως πρώτο σας ενημέρωσε το ilovestyle.com. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του τηλεόπτικού σταθμού:

Δελτίο Τύπου:

Η πιο πετυχημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, συνεχίζεται στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ αλλάζοντας όμως από την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου σκυτάλη στην παρουσίαση. H δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου επιστρέφει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την πρωινή σας ενημέρωση και  έρχεται να μεταφέρει πρώτη τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Με αναλύσεις των μεγάλων θεμάτων και παρεμβάσεις σε κοινωνικά ζητήματα και προβλήματα στη μετα-μνημονιακή εποχή.

Από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 9.30 παρακολουθήστε το πρώτο δελτίο ειδήσεων, την κίνηση στους δρόμους, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τις σημαντικές εξελίξεις της ημέρας και με τη συνδρομή ειδικών και τεχνοκρατών  βρείτε λύσεις στα μεγαλύτερα προβλήματα που έφερε η οικονομική κρίση. Ειδικά ένθετα για τις κενές θέσεις εργασίας, το καλάθι της νοικοκυράς, τον πολιτισμό, την κοινωνική ζωή του τόπου και άλλα, φιλοδοξούν να δώσουν πρακτικές πληροφορίες για τη νέα μας καθημερινότητα και να συνδυάσουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Παρουσίαση: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ
Δελτίο Ειδήσεων: ΝΑΤΑΣΑ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ

Από την Τρίτη 4 Μαρτίου στις 07.00 το πρωί!

Tags Κατερίνα Χριστοφίδου, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0525 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3602 s // Total time: 2.4126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X