Τάνια Τρύπη: Ερωτευμένη με τον μαθητή της!


Τάνια Τρύπη: Ερωτευμένη με τον μαθητή της!

Η σχέση που την έχει ανανεώσει

Μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο για να ζήσουν τον έρωτα τους. Η Τάνια Τρύπη και ο νεαρός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης, είναι μαζί κι ερωτευμένοι. Ο ηθοποιός αποφοίτησε από τη σχολή, στην οποία ήταν καθηγήτρια η Τάνια Τρύπη, τον περασμένο Ιούνιο κι έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο στο μιούζικαλ "Sugar", αφού κέρδισε με το ταλέντο του τον Σταμάτη Φασουλή.

Σύμφωνα με δημοσιευμα της "RealLife", το επόμενο του βήμα στην υποκριτική θα γίνει  στο μιούζικαλ "Pricilla", στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Τάνια Τρύπη. Άλλο ένα ζευγάρι λοιπόν, που εκτός από ζευγάρι στη ζωή, θα παίξει μαζί και ατο σανίδι.
Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ο νεαρός ηθοποιός σπούδαζε ακόμα στη σχολή της Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα, όπου δίδασκε υποκριτική η Τάνια Τρύπη.

Το ζευγάρι κατόρθωσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα. Το περασμένο καλοκαίρι, όμως η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από κοινές εξόδους αλλά και από μια φωτογραφία που ανέβασε ο νεαρός ηθοποιός στο facebook.

 

Tags τάνια τρύπη, Ανδρέας Βούλγαρης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0054 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0302 s // Total time: 0.0356 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X